-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 23

Katytė ieško namučių (nuotraukos)

Katytė buvo išmesta daugiabučio kieme. Iš pradžių tiesiog tūnodavo po mašinomis arba tupėdavo kiemo viduryje ir miaukdavo storu, nevilties ir skausmo kupinu balsu...
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Katytė paprasčiausiai išmesta daugiabučio kieme. Iš pradžių tiesiog tūnodavo po mašinomis arba tupėdavo kiemo viduryje ir miaukdavo storu, nevilties ir skausmo kupinu balsu. Gal taip šaukėsi savo šeimininkų, gal taip kvietėsi pagalbos. Sulaukusi nors menkiausio dėmesio, stengdavosi prisiglausti, įsmeigia savo salotines akeles ir garsiai klausia: „Jaauuu? Ar jau eisim pas tave į namus, aš noriu gyventi šalia tavęs“. Bet niekas jos neišgirsta ir ji vėl eina, merkiama lietaus ar sniego, ieškoti sau šeimininko, kartais susisukdama į mažą kamuolėlį po balkonu ir bandydama nors kiek sušilti.

Įvyko mažas stebuklas ir Baltaletenė įsikūrė globėjos namuose Vilniuje. Buvo paskiepyta ir sterilizuota. Veterinaro nuomone, jai kokie 3 metukai. Rodos, galima būtų ramiai dairytis namučių, bet... katytė labai bijo vaikų ir kitų gyvūnėlių, o šiame prieglobstyje jų daug. Globėjos pastebėjimu, Baltaletenė yra mielumo, gerumo ir ramumo įsikūnijimas ir didžiulė lovos mylėtoja, voliojasi ir vartosi joje kaip tik gali. Jai glostymų ir šilumos reikia kaip oro. Nieko nedrasko, nevarto, tvarkinga ir tyli, pažaidžia jeigu užsiimi, bet pirma neprašys žaidimų, tik kantriai lauks. Neįmanoma neįsileisti jos į širdį. Galbūt tavo širdyje yra vietos jai?

Skambinkite tel. 8 610 48187 arba rašykite el. p. aviada88@gmail.com.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius