-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 16

Kauno miesto merą pakeis VDU studentas

Tarptautinės studentų dienos (TSD) proga Kauno miesto merą Andrių Kupčinską pakeis Vytauto Didžiojo Universisteto (VDU) Politikos mokslų 4 kurso studentas Mantas Visockas. Mantas buvo išrinktas vakar vykusio Kauno regiono studentų atstovybių susirinkimo metu.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Tarptautinės studentų dienos (TSD) proga  Kauno miesto merą Andrių Kupčinską pakeis Vytauto Didžiojo Universisteto (VDU) Politikos mokslų 4 kurso studentas Mantas Visockas.  Mantas buvo išrinktas vakar vykusio Kauno regiono studentų atstovybių susirinkimo metu.

Mantas yra ne tik VDU studentas, tačiau ir aktyvus Kauno miesto bendruomenės narys, turintis patirties politinių partijų veikloje (Lietuvos Socialdemokratų partijos narys), tad tapimas meru vienai dienai bus ne tik įdomus, tačiau ir be galo naudingas iššūkis. Kaip teigė savo sudarytoje darbotvarkėje, Mantas daugiausiai dėmesio skirs abstrakčioms, tačiau svarbioms politinio dalyvavimo ir politikos įgyvendinimo problemoms. Pirmausia jis gilinsis į korupcijos pravenciją bei skaidrumo didinimą, antroji prioritetinė sritis – jaunimas. Būsimasis studentiškas meras tikisi savo dienos metu spėti aplankyti vieną Kauno miestų mokyklų bei pabendrauti su jos vyresnių klasių moksleiviais.

Primename, kad Kaune ši graži tradicija kuomet TSD proga miesto merą pakeičia studentas vykdoma jau trečiajį kartą. Jos tiklas – leisti studentams pažvelgti į viską miesto vadovo akimis, bei galbūt pateikti tam tikras pastabas, rekomendacijas dėl jo darbo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius