-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 12 13

Kokios iš tiesų mūsų Santariškių klinikos?

Visi žinome, kad Santariškių klinikos yra vienos iš geriausių Lietuvoje, bet argi tai tiesa?
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Visi žinome, kad Santariškių klinikos yra vienos iš geriausių Lietuvoje, bet argi tai tiesa? Deja... O tam, kad įsitikintumėte norėčiau papasakoti istoriją.

Į klinikas atvažiavome penktadienio rytą apie 11 valandą. Kadangi siuntimas buvo iš kitos medicininės įstaigos, o jo viršuje didelėmis raidėmis buvo užrašyta EXTRA manėme, jog viskas turėtų praeiti sklandžiai ir greitai, bet nesąmonės prasidėjo jau nuo pirmų akimirkų. Atvažiavę 11 val. gydytojo sulaukėme tik po 4-5 valandų. Visą tą laiką budinti slaugytoja sakė, kad gydytojas yra operacinėje. Jam atėjus manėme, jog toliau viskas bus gerai, bet vos apžiūrėjęs pacientą, jis vėl valandai išbėgo. Grįžęs gydytojas pasakė, kad nieko rimto nėra, bet namo dar neišleis, o stebės. Visi išvažiavo, likau vienas ir nuo šitos akimirkos prasidėjo visa nemaloni situacija.

Palata, į kurią mane paguldė, buvo baisi: patalynė suplėšyta, lova sulūžusi, palatoje baisus kvapas, bet langai su spynom, prie langų iš visų pusių buvo pelėsinis grybelis, durys vos laikėsi... Tačiau tai tik smulkmenos.

Atėjus vakarui prasidėjo didelis skausmas, nusprendžiau pasakyti tai budinčiai slaugytojai, bet jos atsakymas buvo vienareikšmiškas: „Praeis“. Buvau šokiruotas. Pradėjau kelti skandalą kodėl taip yra, kitas jos atsakymas buvo „Mes neturime vaistų“. Kas yra įdomiausia, prestižinės Santariškių klinikos neturi vaistų... Skausmas didėjo ir į pagalbą niekas neatėjo. Aš vėl ėjau pas jas, bet trečias slaugytojos atsakymas buvo „Mums gydytojas nieko nepasakė dėl vaistų“, nors mano vedantysis gydytojas K.T. tą naktį budėjo. Paprašiau, kad jį iškviestų, bet slaugytojos pasakė, jog aš ne vienas klinikoj ir gydytojas turi reikalų. Vėl kėliau skandalą ir tik po jo, buvo iškviestas gydytojas. Jis apie vidurnaktį tepasakė, kad mane išrašo ir kad kitą dieną privalau išeiti iš ligoninės, nors buvau iš kito miesto.

Tą dieną negavau nei pusryčių, nei pietų... Buvau tikrąją ta žodžio prasme išmestas. Be to, netiesiogine prasme buvome apvogti, nes atsivežėme savo nuotraukas (rentgeno) kurių galiausiai niekas negrąžino...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius