Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 04

Konkursas: prisimink pirmąjį savo bučinį ir laimėk

Visų įsimylėjelių laukiama vasario 14-oji – šv.Valentino diena – jau visai ne užkalnų. Pasiryžusi švęsti meilę ikrauk.lt redakcija kviečia skaitytojus prisiminti tą vienintelę...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Visų įsimylėjelių laukiama vasario 14-oji – šv.Valentino diena – jau visai ne užkalnų. Pasiryžusi švęsti meilę ikrauk.lt redakcija kviečia skaitytojus prisiminti tą vienintelę tokią gyvenime akimirką, kai širdis virpėjo iš jaudulio, akys nežinojo, kur dėtis, o po visą kūną bėgiojo šiurpuliukai – pirmąjį savo bučinį.

Jau dabar kviečiame skaitytojus pasakoti savo pirmojo bučinio istorijas ikrauk.lt, o už tai žadame puikius prizus.

Pasakodami savo istoriją negailėkite detalių: kur, kada, kaip, kas buvo prieš ir po, kiek jums metų buvo… Visa tai jūsų istoriją pavers dar įsimintinesnę!

Savo istorijas kviečiame kelti į ikrauk.lt puslapį – jums tereikia paspausti čia. Jei naujienos įkelti nepavyksta, savo pasakojimą siųskite el.paštu ikrauk@15min.lt laiške nurodę temą: „pirmasis bučinys“.

Jūsų istorijos iki pat vasario 14-osios bus publikuojamos ikrauk.lt puslapyje ir pagrindiniame 15min.lt puslapyje, o jau šv.Valentino dieną 15min.lt skaitytojai specialioje apklausoje spręs, kas turėtų tapti konkurso nugalėtoju – kieno istorija pasirodė pati romantiškiausia ir įsimintiniausia.

15min.lt skaitytojų išrinktą konkurso nugalėtoją ikrauk.lt redakcija apdovanos pakvietimais į „Pasaka“ kino teatrą, kur nugalėtojas kartu su išrinktuoju galės mėgautis pasirinkto kino seansu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius