Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 06

Kuo stebino „Sartų“ lenktynių mugė? (nuotraukos)

„Sartai 2011“ padovanojo ne tik aršių kovų dėl nugalėtojo vardo, švelnių muzikos garsų, bet ir nuostabaus grožio akims.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Temos: 1 Mugė

Sartai 2011“ padovanojo ne tik aršių kovų dėl nugalėtojo vardo, švelnių muzikos garsų, bet ir nuostabaus grožio akims. Šalia visų linksmybių veikė spalvinga mugė. Ji sulaukė nemažo žmonių susidomėjimo. Prekybininkai įvairiausiais būdais stengėsi pritraukti žiūrovus, o šie noriai pasiduodavo vykusiems viliojimams.

Kvapais viliojo įvairiausių patiekalų gamintojai. Netrūko ekologiškų daržovių bei vaisių, naminės dešros, sūrių ar net svaigiųjų gėrimų. Karštas žiemos gėrimas, katile šildomas vynas ar alus – populiariausi gėrimai, kurių kvapai maišėsi su žolelių arbatos aromatu. Gausiai mirgėjo tradiciniai saldumynai: krakmoliniai saldainiai bei, žinoma, didžiuliai riestainiai. Jų karoliais pasipuošti pageidavo bemaž kiekvienas.

Netrūko ir nagingų meistrų darbų. Daugybė medinių drožinių puošė prekybines palapines. Jie blizgėjo ir tartum siūlėsi atsidurti mūsų namuose. Moterų dėmesio susilaukė kruopštūs meistrų kurti papuošalai – apyrankės, auskarai, vėriniai, kurie buvo pagaminti iš įvairiausių medžiagų.

O kur dar smagi veikla? Susidomėjusieji galėjo žaisti dažasvydį didžiulėje palapinėje, sudalyvauti azartiškose lažybose, pašaudyti į taikinius ar tiesiog smagiai leisti laiką gamtoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius