Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 07

Lietuvoje pirmą kartą minima tarptautinė koučingo savaitė

Šiandien visame pasaulyje pradedama minėti tarptautinė koučingo savaitė bus pažymėta ir Lietuvoje – pirmąkart šalies mokyklose vyks netradicinės pamokos, vedamos koučingo specialistų.
Temos: 1 Savaitė

Šiandien visame pasaulyje pradedama minėti tarptautinė koučingo savaitė bus pažymėta ir Lietuvoje – pirmąkart šalies mokyklose vyks netradicinės pamokos, vedamos koučingo specialistų. Pasitelkę koučingo tenchniką jie supažindins vyresnių klasių mokinius su jiems dabar itin aktualiu karjeros koučingu, padės ieškoti savo pašaukimo ir labiau pasitikėti savo galimybėmis.

„Tikimės, kad tokiu būdu išbandyti koučingą galės daugiau žmonių, ypač jaunų, dabar aktyviai svarstančių, kokį kelią rinktis. Parodysime jiems, kaip ugdyti pasitikėjimą savimi, kaip pagerinti  tarpasmeninius santykius ir rasti atsakymus į rūpimus klausimus“, – kalbėjo Kęstutis Mikolajūnas, koučingo specialistus vienijančios asociacijos „ICF Lithuania“ valdybos narys.

Pirmą kartą apsilankyti tarptautinei koučingo savaitei paminėti skirtuose nemokamuose renginiuose asociacija „ICF Lithuania“ kviečia Vilniaus, Kauno bei Klaipėdos gyventojus. Koučingo profesionalų paskaitos vilniečiams organizuojamos vasario 8 ir 9 d. Vilniaus „Saulėtekio slėnyje“ bei Šiaurės miestelio technologijų parke.

Kaune koučingo užsiėmimai rengiami vasario 10-11 d. Kauno technologijos universiteto mokslo parke, o Klaipėdos gyventojai juose galės apsilankyti vasario 8 d. koučingo centre „Atvira erdvė“ ir vasario 10 d. viešbutyje „Ararat“.

Lektoriai pristatys koučingo vaidmenį šiuolaikinio vadovo ir įmonės vidiniame gyvenime, aptars jo santykį su kūrybiškumu ir verslumu, kvies praktiškai jį išbandyti, taip pat siūlys pasvarstyti, kodėl dažnai nuvertiname save ir kaip problemas galima spręsti pasitelkus koučingą.

„Koučingas yra gana nauja profesija, pasaulyje skaičiuojanti 15-us gyvavimo metus, o į Lietuvą dar tik ateinanti, todėl siekiame ją populiarinti. Ši profesija remiasi tikėjimu, kad visi atsakymai yra žmogaus viduje, todėl kilus klausimui apie savo paskirtį, talentus, gebėjimus, svarbu teisingo ir sau tinkamo atsakymo ieškoti savyje kalbantis ir klausiant“, – sakė K.Mikolajūnas.

Tarptautinę koučingo savaitę vasario 11-13 d. vainikuos renginys koučingo specialistams „Žiemos akademija: koučingo santykis“, skirtas jų profesionalumui kelti.

Renginius organizuojanti asociacija „ICF Lithuania“ atstovauja Tarptautinei koučingo federacijai ICF, kuri kelia aukštus etikos reikalavimus ir suteikia visame pasaulyje pripažįstamą kvalifikaciją. Šiuo metu ji vienija per 18 tūkst. narių daugiau nei 100 pasaulio šalių.

Daugiau informacijos apie tarptautinei koučingo savaitei skirtus renginius galima rasti asociacijos svetainėje www.icf.lt , o norintys dalyvauti kviečiami registruotis elektroniniu paštu kestutis@icf.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius