Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 09

Maršrutai.lt pasipildė Klaipėdos ir Panevėžio objektais

Tinklalapis jau turi Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Panevėžio miestų objektus, įtrauktus į greičiausio maršruto paieškos įrankį.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Beveik mėnuo – tiek laiko prireikė į Maršrutai.lt duomenų bazę įtraukti reikiamus objektus (prekybos centrus, universitetu, bibliotekas ir pan.).

Viešojo transporto eismo tvarkaraščių atvaizdavimo sistemos Maršrutai.lt kūrėjai nusprendė palengvinti lankytojų pastangas, ieškant reikiamo kelionės varianto. Tame pačiame tinklalapyje esančioje greičiausio maršruto paieškoje įtraukę objektų pavadinimus ir jų koordinates, kūrėjai suteikė galimybę lankytojams greitai ir be didelio vargo surasti reikalingą kelionės tikslo vietą.

Taigi dabar nebereikia laužyti galvos, bandant prisiminti konkrečios stotelės pavadinimą, ir vien dėl to, kad nuvyktumėte ten, kur jums reikia.

Kaip tai veikia?

Apsilankę viešojo transporto eismo tvarkaraščių atvaizdavimo tinklapyje www.marsrutai.lt, pasirinkite miestą, kad pamatytumėte jam priskirtus maršrutus.

Kai jau esate jus dominančioje srityje, pasirinkite greičiausio maršruto paieškos įrankį ir įveskite pradinę bei galinę kelionės stotelę arba įveskite objekto pavadinimą. Tuomet sistema pasiūlys nuvykti nuo objekto iki objekto, arba nuo objekto iki stotelės.

Rezultatas pateikiamas tvarkaraščio pavidalu, o žemėlapyje atvaizduojama kelionė. Geltona linija nurodoma kelionė pėsčiomis.

Rekomenduojama naudotis galimybe keisti greičiausio maršruto paieškos parametrus: nustatyti ėjimo pėsčiomis atstumą, greitį ir kt. Taip individualizuosite savo paiešką, o tai susiję ir su rezultatų pateikimu.

Pavyzdžiui, Vilniaus duomenų bazėje galima rasti tokius objektus: VU botanikos sodas, M.Mažvydo nacionalinė biblioteka ir kt.

Duomenų bazės dydis

Maršrutai.lt jau turi Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Panevėžio miestų objektus, įtrauktus į greičiausio maršruto paieškos įrankį. Iš viso – net 171 objektas: universitetai, bibliotekos, ligoninės, kapinės, pramogų centrai, pramogų ir poilsio vietos, parkai, skverai, aikštės ir kitos dažniau lankytinos ir naudingos vietos.

Anot projekto rengėjų, šis sąrašas nuolat pildomas atsižvelgiant į vartotojų poreikius.

Didžiausia duomenų bazė – Vilniaus – iš viso 81 objektas, kiek kuklesnės: Kauno – 49, Klaipėdos – 25, Panevėžio – 17 objektų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius