Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 03

„Microsoft“ dalina „Windows“ nemokamai! (video)

Kai už lango tokie atšiaurūs ekonominiai vėjai, kiekvienam malonu būtų turėti legalius ir nemokamus „Windows“ savo kompiuteryje.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Sveiki. Kai už lango tokie atšiaurūs ekonominiai vėjai,  kiekvienam malonu būtų turėti legalius ir nemokamus „Windows“ savo kompiuteryje. Turbūt dažnas iš mūsų norėtų gauti legalią  „Microsoft Windows OS“ nemokamai?

„Windows Server 2008r2“ serveriu operacinę sistemą „Microsoft“ dalina nemokamai, tiems,  kurie yra susiję su mokslais: t.y. studentams, dėstytojams ir pan.

Šią serverinę OS pasidarysite į beveik identišką ir LEGALIĄ „Windows 7“ (toliau W7)! Tiek W7, tiek „Windows server 2008r2“ naudoja tą patį branduolį. Tad spartos ir stabilumo skirtumų beveik niekur nejusite. Tiesa, kai kurie vartotojai giriasi pagerėjusiu jų kompiuterių našumu lyginant su W7, tačiau tai tik diskutuotinas ir kol kas testais neįrodytas klausimas.

Tai kaip gi viską reikia pasidaryti?

Pirmiausia keliaujam į svetainę (diegiant OS, pasirenkam standard versiją, nes tik su ja galios legalus MS raktas). Užsiregistruojam, užsisakom norimą programą, pasirenkam savo mokymo įstaigą (mano mokymo įstaigos nebuvo saraše, tai parašiau jiems laiškelį ir kitą dieną jau turėjau reikiamus aktyvavimo kodus). Toliau viską darom pagal instrukciją, esančią tinklalapyje.  Čia viskas anglų kalba yra paaiškinta žingsnis po žingsnio, tad problemų kilti neturėtų. Štai ir turime legalią „Windows“ operacinę sistemą.

Dėmesio: „Windows Server 2008R2“ yra 64bit operacinė sistema. Legalaus naudojimo!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius