Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 10

Moksleivių diena VDU

Vytauto Didžiojo universitetas kviečia visus moksleivius pažvelgti į atvirų dienas kitaip.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
 
Visą dieną praleisti su studentais ir dėstytojais, pažinti universiteto gyvenimą iš pačių  įvairiausių rakursų – tokią progą turės moksleiviai, kurie kovo 27-ąją užsuks į Vytauto Didžiojo universitetą. Dalyvauti pirmą kartą organizuojamuose „Moksleivių dienos VDU“  renginiuose kviečiami ne tik moksleiviai, bet ir jų mokytojai bei tėveliai.
„Parengėme plačią programą, kurioje – gausybė ne tik informacinių, bet ir interaktyvių, pramoginių renginių. Manome, kad juose apsilankyti bus įdomiausia vyresniųjų klasių moksleiviams, svarstantiems, kokią studijų programą pasirinkti, norintiems iš arčiau pažinti universiteto bendruomenę bei aplinką“, – pasakojo Miglė Šontaitė, VDU Studijų marketingo tarnybos direktorė.
Didžioji dalis renginių vyks VDU rūmuose K. Donelaičio g. 52: kiekviename iš šešių šio pastato aukštų lankytojai ras vis kitokių atrakcijų ir užsiėmimų, neabejingi menui bus laukiami ir VDU Menų centre (S. Daukanto g. 28).
Pirmajame pastato K. Donelaičio gatvėje aukšte moksleiviai galės apžiūrėti studentišką gyvenimą iliustruojančias fotografijas bei video projekcijas, nustatytu laiku čia vyks pažintinės ekskursijos po universiteto biblioteką bei skaityklas. Padėti rasti atsakymus į visus rūpimus klausimus bus pasirengę VDU konsultantai, interesantų lauksiantys Informacijos centre.
Domėtis  savo svajonių specialybėmis bei sužinoti aktualios informacijos apie naujas studijų programas moksleiviai galės antrajame aukšte – čia vyks VDU fakultetų mugė ir prisistatymai, kuriuose dalyvaus VDU dėstytojai, studentai ir absolventai.
Užkopus į trečiąjį aukštą, moksleivių lauks specialūs karjeros bei psichologiniai testai, pažintis su VDU mokslinėmis studentų draugijomis ir jų veikla. Tai – puiki proga geriau pažinti save, pasirinkti tinkamiausią specialybę, sudalyvauti informatikos pamokėlėse bei smagiuose moksliniuose eksperimentuose.
Ketvirtasis aukštas virs poilsio ir pramogų oaze: čia vyks įvairiausi VDU Studentų atstovybės parengti žaidimai, o pailsėti nuo įspūdžių kvies poilsio kampelis.
Penktasis aukštas taps paskaitų ir diskusijų erdve: pašnekesiai su dėstytojais prie arbatos puodelio, paskaitos, susitikimai su VDU absolventais turėtų būti įdomūs ne vien moksleiviams, bet ir jų mokytojams bei tėveliams. Be to, mokytojams vyks speciali paskaita apie emocijas ugdyme bei jų valdymą, kurios dalyviams bus įteikti sertifikatai. Čia taip pat visuomenėje žinomi VDU absolventai pristatys savo sėkmės istorijas.
Susipažinti su VDU dėstomų kalbų įvairove, susitikti ir pabendrauti su studentais iš užsienio bus galima šeštajame aukšte. Čia vyks ne tik įvadinės užsienio kalbų pamokėlės, bet ir bus atliekamas anglų kalbos bendrųjų pasiekimų testas, taip pat šurmuliuos užsienio kultūras pristatanti mugė.
Ne mažiau įdomių atrakcijų moksleiviai ras ir kitame pastate įsikūrusiame VDU Menų centre – čia vyks meno kolektyvų mugė, fotografijos pamokėlė, o VDU akademinio judesio teatras vaidins spektaklį „Paltų istorijos“.
Renginio pabaigoje visų dalyvių lauks uždarymo vaišės bei gyva muzika.
 
Norintys dalyvauti „Moksleivių dienoje VDU“ kviečiami registruotis adresu http://www.publika.lt/apklausa-15-4b94de167637b.html. Pildant registracijos anketą, galima užsiregistruoti ir į specialų karjeros testą, padėsiantį pasirinkti tinkamiausią specialybę. Šį testą galės atlikti tik ribotas skaičius moksleivių, tad susidomėjusieji kviečiami registruotis jau dabar.
 
Daugiau informacijos rasite išsamioje renginio programoje (ji dar bus tikslinama).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius