Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 16

Naujosios „Skype“ programos pliusai ir minusai

„Skype“ išleidus naująją programos versiją, joje pasirodė nauja vartotojams prieinama paslauga – „Facebook“ tavo „Skype“.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

„Skype“ išleidus naująją programos versiją, joje pasirodė nauja vartotojams prieinama paslauga – „Facebook“ tavo „Skype“.

Pliusai:

*Galime atnaujinti būseną ir ją iš karto priskirti prie „Skype“ nuotaikos! Taip pat „Skype“ esančią nuotaiką vieno mygtuko paspaudimu galime pasidalinti „Facebook“.

*Galime skambinti ir rašyti draugams (į jų telefono numerius). Tiesa, norint naudotis šia paslauga reikalingi „Skype“ kreditai.

*Žinoma yra galimybė komentuoti ir „laikinti“ nuorodas, nuotraukas ar vaizdo įrašus.

*Yra telefonų knyga, kurioje rodomi DAUGUMOS draugų numeriai vienoje vietoje! (p.s. rodo ne visų draugų telefono numerius. Tų, kurių nerodo, galime paprašyti vieno mygtuko paspaudimu „Prašyti kontaktų numerių“). Taip pat yra paieška tarp kontaktų!

Minusai:

*Visas draugų pasidalintas nuotraukas, dienoraščius, nuorodas ar vaizdo įrašus programa atidarinėja jūsų naršyklėje, o ne pačioje „Skype“.

*Kol kas galime rašyti tik tai, ką galvojame. Nei nuotraukų įkėlimo, nei nuorodos, nei video ar dienoraščio per „Skype“ programą negalime pasidalinti.

*Visiškai neaišku, ar naujienos prie „naujienų srauto“ yra ar svarbiausios, ar naujausios. Pasirinkti rodyti ar vienas, ar kitas negalime.

*Naujienų srautas esant pasikeitimams automatiškai neatsinaujina. Nauji pranešimai pasirodo tik tuomet, kai jūs ką nors parašote.

Šioje versijoje yra atnaujintas „Skype“ pagrindinis langas, taip pat visiškai pakeista asmeninio profilio peržiūra bei redagavimas. Tokios naujovės „Skype“ naudoja daugiau kompiuterio resursų, tad vartotojams su senesniais kompiuteriais ar lėtesniu interneto ryšiu gali būti vargo.

Jeigu per „Skype“ bandėte naudotis socialiniu tinklalapiu „Facebook“ ir mums nepatiko, visų naujienų galime atsisakyti jas išjungdami! Ką gi, kol kas šioje vietoje „Skype“ tikrai yra kur tobulėti, tad laukiame atnaujinimų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius