-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 10

Nekaltybę už 7000 Lt parduodanti Vilniaus universiteto studentė: alinančio mokslo auka ar šiuolaikiška aferistė?

Istorijos, kaip dėl vienos ar kitos priežasties pinigų pristigusios skaistuolės užsidirbti nutaria parduodamos nekaltybę, nėra naujiena. Prieš mažiau nei metus pasaulio dėmesio...
Temos: 1 Nekaltybė

Istorijos, kaip dėl vienos ar kitos priežasties pinigų pristigusios skaistuolės užsidirbti nutaria parduodamos nekaltybę, nėra naujiena. Prieš mažiau nei metus pasaulio dėmesio sulaukė 20-metė brazilė, savo nekaltybę pardavusi už 780 tūkst. dolerių. Šis akibrokštas buvo dalis dokumentinio filmo projekto, kurį organizavo australų režisierius. Už 8 tūkst. svarų savo nekaltybę pardavė ir 18-metė rumunė, pristigusi lėšų mokesčiams už mokslą. Su daugiau nei dvigubai vyresniu vyru ji nuskrido į Veneciją, kur ir praleido pirmą intymią naktį.

Panašių užmojų  yra turėjusios ir lietuvės – 15min.lt jau rašė apie minėtos rumunės įkvėptą studentę, internete paskelbusią, jog save dovanos tam, kuris pasiūlys daugiausia. Tiesa, neilgai trukus paaiškėjo, jog toks skelbimas tebuvo socialinis eksperimentas.

Vis dėlto visai netyčia internete rastas prieš kelias dienas lietuvės publikuotas skelbimas apie parduodamą nekaltybę mane sudomino. „Simpatiška 20 metų mergina iš Vilniaus parduoda nekaltybę. Kaina 7000Lt. Skelbimas tikras, todėl laukiu tik rimtų pasiūlymų. Skubu, būtų gerai iki 2013.08.16“ – rugpjūčio 4-ąją paskelbė mergina. Jai parašiau nedvejodamas.

Pirmiausia – pinigai

Nesupraskite manęs klaidingai – permiegoti su šia mergina neturėjau, o ir neturiu jokio noro. Man tiesiog pasirodė smalsu, dėl kokių priežasčių jauna mergina gali ryžtis tokiam veiksmui. „Labas, ar dar nekalta? Noriu pirkt“, – paklausiau. Atsakymo ilgai laukti nereikėjo.

„Na taip, tik atsirado tiek daug norinčių, kad sunku atsirinkti kur rimti pasiūlymai, o kur ne“, – po kelių valandų atrašė mergina, prisistačiusi Emilija Jonikaite. Nutariau patikrinti, ar vardas tikras, ir nenustebau – nei interneto paieškos sistemose, nei socialiniame tinkle „Facebook“ jokių duomenų apie tokią panelę nėra.

„Galiu pasiūlyti 7500, kad būtų rimčiau. Esu 29-erių, išvaizdus vyrukas, Riomerio universitete baigiau vadybą, dabar dirbu rimtoje kompanijoje. Esu patikimas, švelnus ir labai norėčiau, kad pasirinktum mane. Ką manai?“ – prisistačiau. Neslėpsiu – jokio Riomerio universiteto, jokios vadybos ar rimtos kompanijos nėra. Kaip ir žmogaus su mano išgalvotais vardu ir pavarde.

Įtikinti Emiliją buvo nesunku. Simpatijas ir palankumą man ji išreiškė jau kitame laiške: „Na, pusė jau atkrito, nes kai pasakiau, jog pinigus reikia pervesti iki susitikimo, tai dingo visi norai, matyt, norėjo apgauti, ko aš labai bijau. Šiaip Jūs pasirodėt visai patikimas, bet gal galit atsiųsti kokią nors kad ir dokumentinę savo nuotrauką, kad įsitikinčiau, jog esam nepažįstami? Ir dar vienas klausimėlis – kada galėtumėt ir kur, nes aš nuomoju butą ir gyvenu su savininke, taip kad nelabai išeitų“, – tolyn į mūsų bendrą ateitį žvelgė ji.

Nuotrauką nusiunčiau – „išgūglinau“ pačią gražiausią. Problemų, kur galėtume šį tą nuveikti, sakiau, irgi neturiu – juk aš geroj kompanijoj dirbu, uždirbu gerai, mano butas, kurio savininkas pats ir esu, irgi labai geras. Stengiausi būti empatiškas – vargu, ar nekaltai mergaitei prieš tokį įvykį turėtų būti drąsu, tad ir pasivaikščioti pakviečiau, išgerti pasiūliau.

„Šiaip šį šeštadienį dirbu, bet sekmadienį apie pietus galėtume susitikti, jei norite prieš tai pabendrauti. O tokiam dalykui ryžtis prispyrė mokslai. Metus pasimokiau valstybės finansuojamoje vietoje ir iškritau į nefinansuojamą, taip kad už antrą kursą teks sumokėti, o tėvam prisipažinti labai gėda, nes pasakiau, kad viskas gerai. Tokios tos mano problemos. Tik tiek kad laikas spaudžia, bet va nuo 08.15 iki 08.18 esu laisva, nedirbu taip kad galime kažkurią dieną iš šių tai padaryti. O Jums kaip suprantu ne problema, jog visų pirma reikės pervesti pinigėlius? Matau, jog esat patikimas, taip kad turbūt ties Jumis ir apsistosiu, nebeatrašinėsiu kitiems. O kur sekmadienį susitiktumėme? Ir ar Jums nepergreit jei iki 08.18?“ – pasipasakojo. Vėliau davė savo telefoną – prašė paskambinti, nes taip bus greičiau susitarti.

Kadangi, kaip sakiau, darbe esu pats sau vadas, tai laikas, pareiškiau, man nėra svarbus. Šiek tiek pasitikslinau – ar tikrai dabar jau po metų galima universitete į nefinansuojamą vietą pereiti? Mano laikais tokia rotacija vykdavo kas dvejus metus, bet gal kas nors pasikeitė? Paprašiau jos sąskaitos numerio – noriu tučtuojau pervesti pinigus.

Išgerti kavinėje Emilija nenorėjo – pasisiūlė gurkštėlti pas mane namuose. Paaiškino ir apie universitetą – matyt, aš suklydau. „Jo jo, kažko reikės, bet manau geriau bus jei pas Jus namie išgersim, o ne kokioj kavinėj. Dėl mokslų tai anksčiau kas 2 metus tikrindavo, o dabar pas mus VU MIF'e kas pusmetį vidurkį tikrina. Mano sąskaitos numeris: LT087************. Jei reikės vardo ir pavardės: Justina ********. Tai kai pervesit pinigėlius, pačią pirmą laisvesnę dieną galėsim ir susitikti ;-) Ir dar man adresą savo parašykit ;-)“, – atsakė.

Įvedus tikrąjį jos vardą į „Facebook“ nusišypsau – turime net vieną bendrą draugą. Nevilnietė, dėl universiteto taip pat nemelavo.

Jei patiks, susitiks dažniau

Susitarti dėl susitikimo su šia mergina man nebuvo sunku. Vis dėlto negavusi pinigų ji į pasimatymą neina. Truputį kitaip sakė mano draugui Tadui. Vaikinas taip pat parašė paslaptingajai Emilijai, tačiau jam bendrauti sekėsi kur kas lengviau – galbūt jis žavesnis?

Aptikęs skelbimą Tadas taip pat parašė Emilijai. Pasisakė esąs suinteresuotas ir tučtuojau „pramušė ledus“. Neilgai trukęs Tadas apsikeitė su Emilija „Skype“ kontaktais. Jai prisistatė nebūtu Edgaru, šioji jam atskleidė tikrąjį vardą – naudojosi tikra anketa.

Mergina Tadui sakė, kad pasiūlymų sulaukė daug. Buvo ir itin įspūdingų – pavyzdžiui, keliauti kartu į Turkiją ir atsiduoti ten.

8/7/13 6:31:22 PM] Edgaras Bajoraitis: Daug norinčių pirkt nekaltybę tavo?
 

[8/7/13 6:31:52 PM] Justė: labai, todėl sunku suprast kur rimti pasiūlymai, o kur juokauja žmonės'
 

[8/7/13 6:32:09 PM] Edgaras Bajoraitis: O tai ką jie rašo? Aš tai irgi ne tokį jau rimtą laišką parašiau :)
 

[8/7/13 6:32:23 PM] Edgaras Bajoraitis: Man tai čia avantiūra tokia spontaniška, tai žinai, paklodės neprirašysi pirmą kartą :D
 

[8/7/13 6:33:08 PM] Justė: :D šiaip viskokie keisti pasiūlymai, kaip pvz važiuoti dviem savaitėm į turkiją
 

[8/7/13 6:33:18 PM] Edgaras Bajoraitis: Tipo vietoj pinigų?
 

[8/7/13 6:34:15 PM] Justė: ne, sumokėtų pinigus ir dar kelionę nupirktų, bet reiktų praleisti dvi savaites, tai kažkaip net nesusigundžiau, išvyktume ir palikčiau aš toj turkijoj viena
 

[8/7/13 6:35:00 PM] Edgaras Bajoraitis: Nu bet gal rimtai žmonės, žinai, visokių pagyvenusių verslininkų yra, kurie gali nuvežt mergaites į Turkiją vien savo malonumui :) O ten ir prarast nekaltybę gal būtų smagiau nei čia, Lietuvoj :)
 

[8/7/13 6:35:53 PM] Justė: tiek jau to, nelabai mėgstu rizikuoti tokiais dalykais :) o šiaip dėl įdomumo: tu vedęs?
 

[8/7/13 6:36:12 PM] Edgaras Bajoraitis: O tai svarbu tau? :)
 

[8/7/13 6:36:34 PM] Justė: nesvarbu, tiesiog įdomu
 

[8/7/13 6:37:13 PM] Edgaras Bajoraitis: Ne, nevedęs :) nerizikuočiau šeimos gerove vardan tokių dalykų :) Tiesiog čia mano tokia sena svajonė, kuri niekad neišsipildė. Visos mano partnerės jau buvo su patirtim :)
 

[8/7/13 6:37:20 PM] Edgaras Bajoraitis: Tai kažkaip knieti išbandyt ir tai :)
 

[8/7/13 6:38:23 PM] Justė: su protingu ir rimtu vyru pasirodo bendrauju ;) pagarba (y)

Tam, kad susitiktų su Tadu, mergina pinigų nepanoro. Priešingai nei su manimi. Nors abudu žaidėme panašia taktika.

[8/7/13 6:39:06 PM] Justė: o tai jau rimtai apsisprendei ar dar galvoji?
 

[8/7/13 6:39:39 PM] Edgaras Bajoraitis: Aš tai apsispredžau, kad noriu, bet man dar ne viskas aišku. Noriu viską iki smulkmenų išsiaiškinti, kad nebūtų po to nelaimingų.
 

[8/7/13 6:41:09 PM] Justė: na kadangi esi nevedęs net nežinau, galim pvz šeštadienį vakare arba sekmadienį bet kokiu laiku susitikti akis į akį
 

[8/7/13 6:41:39 PM] Edgaras Bajoraitis: O akis į akį, tai reiškia, kad tik paplepėt ar jau galima ir pasimylėt?
 

[8/7/13 6:41:42 PM] Edgaras Bajoraitis: Beje, ar tu tikrai nekalta?
 

[8/7/13 6:41:53 PM] Edgaras Bajoraitis: Sunku patikėt, kad tokio amžiaus simpatiška mergina būtų
 

[8/7/13 6:41:56 PM] Edgaras Bajoraitis: nekalta dar :)
 

[8/7/13 6:43:11 PM] Justė: pradžiai paplepėt ;-) tikrai tikrai, net vaikino neturėjau. buvo mokslai svarbiau, o ir šiaip tėvai griežtai auklėjo

Su Tadu nekaltoji kalbėjo ilgai. Papasakojo jam tą pačią istoriją apie universitetą ir nesėkmę jame, atskleidė, iš kur yra kilusi.  Pasirodo, Justė visad tikėjosi nekaltybę prarasti po vestuvių, tačiau dabar suabejojo, ar būdama nekalta išvis galėtų susirasti vyrą, taigi vienu šūviu mergina bando nušauti du zuikius.

Vis dėlto mano ambicijos buvo užgautos – antai su manimi ji tarėsi susitikti vieną kartą. Su Tadu numatė perspektyvą.

[8/7/13 6:51:29 PM] Edgaras Bajoraitis: O žiūrėk, kaip tu įsivaizduoji tą mūsų galutinį susitikimą?
 

[8/7/13 6:51:43 PM] Edgaras Bajoraitis: Nes aš tai norėčiau normalaus sekso, o ten po pirmo karto
 

[8/7/13 6:51:46 PM] Edgaras Bajoraitis: tai toks ir seksas būna
 

[8/7/13 6:51:51 PM] Edgaras Bajoraitis: gali skaudėti ne?
 

[8/7/13 6:54:01 PM] Justė: tai ne gali, o 100% kad skaudės. tai jei spėsim laiku su tuo pirmu kartu, galės būti ir antras, normalesnis ;) tik va aš nuo 8.20 išvykstu į tauragę iki 9.01 pailsėsiu namie truputį
 

[8/7/13 6:54:49 PM] Edgaras Bajoraitis: Bet tai tu po primo pasiimsi pinigus ir dingsi :)
 

[8/7/13 6:54:56 PM] Edgaras Bajoraitis: O aš tai norėčiau ir oralinio, ir glamonių
 

[8/7/13 6:55:00 PM] Edgaras Bajoraitis: nu žinai, kad būtų normaliai
 

[8/7/13 6:55:05 PM] Edgaras Bajoraitis: o ne tik pyst pyst
 

[8/7/13 6:55:06 PM] Edgaras Bajoraitis: :)
 

[8/7/13 6:57:20 PM] Justė: tai nebūk toks tikras kad imsiu ir dingsiu, gal man visai patiks, o kad nedaryti su bet kuo, galėsiu su tavim ;) neesu tokia savanaudė
 

[8/7/13 6:59:07 PM] Edgaras Bajoraitis: Na žinai, pasitikėti svetimu žmogumi nėra labai protinga :)
 

[8/7/13 6:59:55 PM] Justė: tai niekis, jei viskas gerai, greit būsim nesvetimi (happy)

Skaistuolė atviravo suprantanti, jog parduoti save – nelegalu. Vis dėlto ėmėsi visų apsisaugojimo priemonių.

[8/7/13 7:00:40 PM] Edgaras Bajoraitis: O man dar vienas klausimas
 

[8/7/13 7:00:44 PM] Edgaras Bajoraitis: tu supranti, kad tai nėra visai legalu?
 

[8/7/13 7:01:59 PM] Justė: tai žinoma kad suprantu, todėl susikūriau netikrą paštą, skelbime nepateikiau numerio, ir tikiuosi šitas reikalas liks tik tarp mūsų
 

[8/7/13 7:03:47 PM] Edgaras Bajoraitis: Nu bet tai vistiek skelbimą visi matė...
 

[8/7/13 7:03:57 PM] Edgaras Bajoraitis: Aš tai bijau truputėlį
 

[8/7/13 7:03:58 PM] Edgaras Bajoraitis: :)
 

[8/7/13 7:04:10 PM] Edgaras Bajoraitis: i xočica ir kolica kaip sakoma :D
 

[8/7/13 7:04:42 PM] Justė: matė, bet tikrai nežino nei kur nei kada tai bus
 

[8/7/13 7:05:13 PM] Justė: o tai nori iki tol susitikti ar nereikia?
 

[8/7/13 7:05:32 PM] Edgaras Bajoraitis: Norėčiau :)
 

[8/7/13 7:05:41 PM] Edgaras Bajoraitis: Bet aš sakau, savaitgalį nebūsiu, tai davai gal penktadienio vakare? :)

Justė nusprendė susitikti su Tadu mieste. Išgerti kokteilių, pasišnekučiuoti. Prieš tai atsiuntė jam kelias savo fotografijas, tačiau kalbėti su vaizdo kamera kompiuteryje atsisakė.

Aš neturiu 7500 litų. Neturiu Mykolo Riomerio universiteto išsilavinimo, niekada nestudijavau vadybos, nesu pats sau bosas. Šios merginos aš, matyt, irgi niekada neturėsiu (nežinia, kaip pasiseks Tadui). Vis dėlto mąstydamas apie ją šypsausi – ar tikrai jos istorija tikra? O galbūt ji – sukta aferistė, norinti išpešti kelis tūkstančius litų ir paslaptingai pradingti? O ar gali būti, kad aš užkibau ant dar vieno socialinio eksperimento kabliuko ir apie savo laiškus netrukus pats perskaitysiu spaudoje?

Vis dėlto, dėl viso pikto žinokite:

Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodeksas, 182-1 straipsnis. Vertimasis prostitucija ar atlygintinis naudojimasis prostitucijos paslaugomis

Vertimasis prostitucija ar atlygintinis naudojimasis prostitucijos paslaugomis – užtraukia baudą nuo trijų šimtų iki penkių šimtų litų. Tokie pat veiksmai, padaryti asmens, bausto administracine nuobauda už šio straipsnio pirmojoje dalyje numatytus pažeidimus, – užtraukia baudą nuo penkių šimtų iki vieno tūkstančio litų arba administracinį areštą iki trisdešimties parų.

Pastaba. Administracinėn atsakomybėn netraukiamas prostitucija vertęsis asmuo, kuris į prostituciją buvo įtrauktas būdamas materialiai, dėl tarnybos ar kitaip priklausomas arba įtrauktas į prostituciją panaudojant fizinę ar psichinę prievartą ar apgaulę, arba bet kokiu būdu įtrauktas į prostituciją būdamas nepilnametis ar (ir) nukentėjo nuo prekybos žmonėmis ir yra pripažintas nukentėjusiuoju baudžiamajame procese.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius