Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 24

Nemokamas seminaras: „Ekologija – Kas? Kur? Kaip?“

Pernai sėkmingai skynęsis kelią į kauniečių širdis, vėl artėja „Žaliasis projektas“. Šiemet jis prasideda pirmuoju nemokamu seminaru „Ekologija – Kas? Kur? Kaip?“.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Pernai sėkmingai skynęsis kelią į kauniečių širdis, vėl artėja „Žaliasis projektas“. Šiemet jis prasideda pirmuoju nemokamu seminaru „Ekologija – Kas? Kur? Kaip?“, kuris įvyks lapkričio 30 d. 19 val. ISM Vadybos ir ekonomikos universitete (E.Ožeškienės g. 18, Kaunas).

Seminaro tikslas

Seminaru siekiama suteikti informacijos atsakingam Žemės piliečiui apie tai, kaip kiekvienas iš mūsų gali paprastais veiksmais prisidėti prie aplinkos kokybės išsaugojimo ir gerinimo bei savo paties gyvenimo kokybės gerėjimo. Siekiama skatinti ekologinės sąmonės sklaidą tarp įvairių amžiaus grupių žmonių.

Seminare pristatomos temos

- „Ekologinės sąmonės ugdymas“. Pranešėja Rūta Bronė Lukenskienė – biologijos ir chemijos mokytoja metodininkė. Pranešime nagrinėjama ekologinės sąmonės sklaidos problema, gamtos mokslų vertybių perteikimas ir įtvirtinimas tarp moksleivių bei suaugusių žmonių. Pasidalinta patirtis, kaip mokytojo darbe integruoti ekologinių idėjų įgyvendinimo nuostatas, leis seminare apsilankiusiems tėvams suprasti, kaip jie patys galėtų mokyti savo atžalas gerbti ir saugoti aplinką.

- „Ar tikrai Eko = Ekologija?“. Pranešėja dr. Jūratė Žaltauskaitė – Vytauto Didžiojo universiteto (Gamtos mokslų fakulteto) aplinkotyros katedra. Pranešime apjungiama žmogaus veiklos daromas poveikis sau pačiam ir didesniems biologiniams matams. Bus aptariama, kaip verslas, naudodamasis vartotojų neišprusimu iš ekologijos kraunasi pelną. Pranešime taip pat bus atskleidžiama ekologijos kaip mokslo ir kaip kasdienės žmonių elgsenos sąsaja, remiantis mokslo duomenimis atskleidžiama įprastų vartotojiškos visuomenės atstovų veiksmų pasekmės biologinei įvairovei, aplinkai ir pačiam žmogui.

Seminaro moderatorius: Gediminas Čapkauskas, VDU Gamtos mokslų fakulteto magistrantas

Seminaras yra nemokamas.

Registracija į seminarą adresu http://zaliasis.jci.lt/?p=1104

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius