Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 13

Nuolankioji ir maištingoji – neišskiriamos priešingybės (nuotraukos)

Susipažinkite, prieš Jus – nuolankioji Friskė ir maištingoji Ryžiukė.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Susipažinkite, prieš Jus – nuolankioji Friskė ir maištingoji Ryžiukė. Galbūt patirtos negandos ir skausmas lėmė, kad šios dvi tokios skirtingos sielos, tapo neišskiriamomis draugėmis.

Friskė, oranžinė katytė, buvo rasta Kaune, šalia vaikų darželio, su sulaužytomis galinėmis kojomis. Viena vaikų darželio auklėtoja nepabūgo prisiimti atsakomybės, įdėjo daug pastangų ir per porą mėnesių katytė vėl stovėjo ant visų savo kojyčių.

Trispalvė katytė, globėjos švelniai vadinama Ryžiuke, į gyvūnų globos organizacijos „Lesė" akiratį pateko, kai buvo pastebėta apleistame Kauno troleibusų depe. Pagauta kartu su broliuku labai ilgai buvo gydoma, nes jos gyvybė kabėjo ant plauko nuo išsekimo, bado bei virusinių ligų.

Katytės panašaus – apie metų – amžiaus, abi sterilizuotos, švarios, tvarkingos, neišrankios maistui.

Friskė – namų puošmena, žmogaus ir šeimos draugė, kartu žiūrinti televizorių, patogiai įsitaisiusi ant sofos. Ji niekada nedraskys baldų, neįdrėks niekam, nekels triukšmo ir visad bus šalia, nes labai mėgsta žmogaus draugiją bei dėmesį.

Ryžiukė – maištinga siela. Ji draugiška, labai mandagi, puikiai naudojasi draskykle, bet tai Jūs turėsite žengti pirmus žingsnius draugystės link ir parodyti, kad esate verti jos meilės, o ne atvirkščiai.

Nors ir labai skirtingos, šios katytės yra neišskiriamos draugės. Žinoma, apsiprastų naujuose namuose ir po vieną, bet globėja, o ir turbūt pačios katės apsidžiaugtų, jei liktų drauge.

Jeigu neapsisprendžiate, kokios – ramios ar katiniškai išdykusios – katės ieškote, siūlome priimti abi šias gražuoles į savo šeimą ir pratęsti dviejų išgelbėtų širdelių laimingą pabaigą. Tai puikus sprendimas daug dirbantiems, užsiėmusiems žmonėms. Drauge būdamos katės nenuobodžiaus ir linksmins namo grįžusį šeimininką savo žaidimais.

Dėl šių draugių kreipkitės į Kauno „Lesės" savanorę Justę tel. 8 675 79 450.

VšĮ „LESĖ"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius