Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 04

Nuomonė. Maršrutus pakeitė, informuoti nesiteikė...

15min.lt skaitytojas Viktoras redakcijai atsiuntė laišką, kuriame piktinasi, jog visuomenė nebuvo pakankamai informuota apie pasikeitusius viešojo transporto maršrutus Kaziuko mugės metu.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

15min.lt skaitytojas Viktoras L. redakcijai atsiuntė laišką, kuriame piktinasi, jog visuomenė nebuvo pakankamai informuota apie pasikeitusius viešojo transporto maršrutus Kaziuko mugės metu.

„Buvau labai nustebintas „Susisiekimo paslaugų“ neveiklumu informuojant viešojo transporto keleivius apie pasikeitusius maršrutus Kaziuko mugės metu. Kasdien važinėju 10-uoju autobusu iš darbo, bet nei autobusuose, nei ant stotelių, nei internete nemačiau, kad būtų iškambinti iformaciniai lapeliai apie pasikeitimus,“ – savo laiške dėsto skaitytojas.

Anot jo, penktadienį autobuse kilo nemažas šurmulys, kai vairuotojas nusuko Vilniaus gatve vietoj to, kad važiuotų Žygimantų gatve Mindaugo tilto link.

„Vieni išlipo iš autobuso artimiausiame sustojime, kiti puolė prie vairuotojo klausinėti kas čia darosi. Peršasi išvada, kad ne tik aš vienas apsižioplinęs nemačiau informacijos, o kad jos tiesiog nebuvo,“ – pasakoja p. Viktoras.

Pusvalandžiu į darbą pavėlavęs vyriškis tikina „Susisikiekimo paslaugų“ internetiniame puslapyje tik kamputyje pastebėjęs pranešimą, jog pasikeitė viešojo transporto maršrutai. Anot skaitytojo, informacija nebuvo nei paryškinta, nei ryškios spalvos, nei mirksinti ar dar kaip nors išskirta, kad specialiai neieškant nepamatytum.

„Aš suprantu, kad Kaziuko mugė vyksta kasmet ir Gedimino prospektas, Maironio bei kitos gatvės būna užtvertos, bet žmonės dėl savo kasdienių rūpesčių, darbų ar kitų priežasčių tiesiog pamiršta apie ją. Ir apie tai, kad gali būti pakeisti viešojo transporto maršrutai net nepagalvoja. Todėl, mano manymu, „Susiekimo paslaugos“ neatliko savo darbo, papiktino daugybę vilniečių ir eilinį kartą susigadino savo ir taip nepačią geriausią reputaciją,“ – rašo skaitytojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius