Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 01

Paaiškėjo spalio mėnesio ikrauk.lt geriausiasis!

Prasidėjus lapkričiui skubame nudirbti paskutiniųjų spalio mėnesio darbų – pats laikas išsiaiškinti, kas tapo geriausiuoju spalio mėnesio ikrauk.lt reporteriu!
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Prasidėjus lapkričiui skubame nudirbti paskutiniųjų spalio mėnesio darbų – pats laikas išsiaiškinti, kas tapo geriausiuoju spalio mėnesio ikrauk.lt reporteriu!

Prieš prasidedant ilgajam savaitgaliui mes pristatėme jums penkis kandidatus į geriausiojo titulą, ir pagrindinį darbą – išrinkti mėnesio reporterį – palikome nudirbti skaitytojams. Na, o šiandien jau turime jūsų balsavimo rezultatus! Tiesa, balsavimas šįkart buvo kaip niekad pasyvus – apklausoje dalyvavo vos 62 skaitytojai, kai lig šiol savo verdiktą paskelbdavo po kelis šimtus balsavusiųjų.

Trečiąją vietą balsavime užėmė už aktyvumą, iniciatyvą ir įkrautų interviu gausumą nominuota ikrauk.lt reporterė Rūta – ji surinko 11 jūsų balsų, kas sudarė 18 procentų visos balsavusiųjų nuomonės.

Antroji vieta teko reporteriui Vytautui Pilkauskui. Vaikinas, nominuotas už kraunamų naujienų įvairovę, operatyvumą, kokybę ir žinių gausumą, surinko 24 skaitytojų balsus, o tai sudarė net 39 procentus visos skaitytojų nuomonės. Deja, tačiau to buvo negana siekiant laimėti geriausiojo titulą bei apdovanojimus...

Pirmoji vieta mėnesio geriausiojo rinkimuose šįkart teko ikrauk.lt skaitytojai, pasivadinusiai „Avieteee“. Nominuota už naujieną apie „Norfoje“ pirktuose saldainiuose rastas kirmėles, kuri sulaukė didžiulio jūsų, mieli skaitytojai, susidomėjimo, „Avieteee“ tapo lyderė rinkimuose. Ji surinko 25 jūsų balsus, kurie sudarė net 40 procentų bendros skaitytojų pozicijos ir lėmė nugalėtoją.

„Avieteeei“ padovanosime „Alma littera“ įsteigtą prizą – Jodi Picoult knygą „Mano sesers globėjas“. Dėl prizo atsiėmimo su skaitytoja susisieksime asmeniškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius