-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 12

Papasakok įdomiausią kelionių istoriją ir gauk dovanų

Du jauni žmonės pačiame savo karjeros įkarštyje nusprendė išvykti. Trylikai mėnesių. Į Pietų Ameriką. Žemyną, užburiantį emocijomis, aistringa kultūra. „Tai buvo geriausias...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas
Temos: 1 Istorija

Du jauni žmonės pačiame savo karjeros įkarštyje nusprendė išvykti. Trylikai mėnesių. Į Pietų Ameriką. Žemyną, užburiantį emocijomis, aistringa kultūra.

„Tai buvo geriausias sprendimas, kokį tik galėjome priimti. Jei kas nors šimtą kartų atsuktų laiką, mes šimtą kartų pasielgtume taip pat. Keliavome po visas Pietų Amerikos šalis 13 mėnesių. Kalbant labai tiksliai – 394 dienas. Norint įprastame darbe sukaupti tiek dienų atostogų, reikėtų dirbti keturiolika metų.“

Savo nuotykius nuo gyvenimo pas vietinius, iki ritualų kartu su septyniais šamanai jie fiksavo tinklaraštyje, kuris sulaukė itin didelio populiarumo internetinėje erdvėje. Tuomet gimė idėja, kad visa ši nuostabi 13 mėnesių trukusi istorija kartu su gražiomis nuotraukomis galėtų sugulti į knygos puslapius. Ir sugulė.

KONKURSAS: Laimėkite knygą „Pietų Amerika. 394 dienos“, jums tereikia papasakoti įdomiausią savo kelionių istoriją. Paskelbkite savo istoriją ikrauk.lt portale arba atsiųskite ją paštu ikrauk@15min.lt. Įdomiausios istorijos bus skelbiamos ikrauk.lt ir 15min.lt portaluose, o tris istorijų autorius apdovanosime knygomis. Istorijų lauksime nuo vasario 13d. iki vasario 20 d.. Konkurso nugalėtojus paskelbsime vasario 21 d.

SVARBU: tekstai turi būti pateikti tvarkingai ir su lietuviškais rašmenimis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius