Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 19

Pašilaičiuose formuojasi smegduobė – iki nelaimės vos vienas žingsnis

15min.lt skaitytojas Artūras kreipėsi į redakciją norėdamas pranešti apie besiformuojančią smegduobę Pašilaičių mikrorajone, Vilniuje.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Smegduobė

15min.lt skaitytojas Artūras kreipėsi į redakciją norėdamas pranešti apie besiformuojančią smegduobę Pašilaičių mikrorajone, Vilniuje.

„Smegduobė formuojasi netoli nuo Pašilaičių gatvėje esančių kotedžų, tiksliau prie Pašilaičių g. 2, 85 ir 86 butų... Dėl jos bet kada gali įgriūti laiptai ir kolona, laikanti antrąjį aukštą.

Namą administruojanti bendrija vis žada ir žada viską sutvarkyti, tačiau pažadai ir lieka tik pažadais, mat smegduobės niekas nesutvarko. Po kiemą visą dieną zuja vaikai, šalia tos vietos statomi automobiliai, iki nelaimės vos vienas žingsnis...“ – el.paštu 15min@15min.lt redakcijai siųstame laiške nuogąstavo Artūras.

Atsivėrusios smegduobės pastaruoju metu tapo itin opia problema Vilniuje, kaip pranešė naujienų portalas 15min.lt, sekmadienį paryčiais atsivėrusi žemė vėl tapo spąstais automobiliams. M.K.Čiurlionio gatvėje į smegduobę įsmuko dvi mašinos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius