Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 28

Policija bendradarbiavo surengiant prevencinį krepšinio turnyrą

Skatinant turiningą laisvalaikį ir sveiką gyvenseną, balandžio 24-ąją Miroslave surengtas prevencinis krepšinio turnyras.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

 Alytaus vyriausiojo  policijos komisariato išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad jau antrus metus iš eilės renginį organizuoja kūno kultūros mokytojai Aušra Asakavičienė ir Vaidas Vilpišauskas. Renginio partneriai – Miroslavo vidurinė mokykla,  Alytaus vyriausiojo  policijos komisariato Prevencijos poskyris. Buvę Miroslavo vidurinės mokiniai, emigravę į Angliją ir Norvegiją, taip pat palaikė puikią turnyro idėją  ir parėmė varžybas. 

Rengenyje susitiko septynios komandos. Jau antrus metus iš eilės: Lazdijų „Šeštokų“, „Bravo“, „Žažuolinių‘, „Mokyklos“ ir „Miestelio“ komandos. Simno komanda, atvykusi pirmą kartą,   varžėsi dėl geriausių krepšininkų vardo.  

Rungtynių teisėjai Kęstas Baušys ir Simno policijos nuovados viršininkas Dainius Blažys objektyviai vertino dalyvių pasirodymą. 

Pertraukų metu vyko dėjimo į krepšį, baudų ir tritaškių metimo varžybos. Visi parodė puikų pasirengimą ir meistriškumą.  Vaidas Vilpišauskas buvo nepralenkiamas dėjimo į krepšinį rungtyje. Ranka nedrebėjo ir Arūnui Plytninkui, tritaškių metimo rungtyje laimėjusiam garbingą pirmąją vietą. Nedaug atsiliko ir Rolandas Šertvytis, iškovojęs antrąją, o trečiosios nugalėtoju tapo Martynas Dimša. Baudų metimo rungtyje pergalę šventė Martynas Dimša. Antroji vieta atiteko Edgarui Žilinskui, o trečiąja džiaugėsi Mindaugas Radzevičius. 

Fortūna nusišypsojo svečiams iš Lazdijų rajono. „Šeštokai“ finale įveikė šeimininkus – Miroslavo komandą ir iškovojo pirmąją vietą. Dėl trečiosios ir ketvirtosios vietų pusfinalyje susirungė „Bravo“ ir „Mokykla“. Po atkaklios kovos trečioji vieta atiteko  „Mokyklos“ sportininkams.

Išrinkti rezultatyviausi komandų žaidėjai: „Bravo“ komandoje – Osvaldas Gavelis, „Šeštokų“ – Arvydas Botyrius, „Miestelio“ – Gedas Ališauskas ir „Mokyklos“ – Arūnas Plytninkas. Naudingiausias žaidėjas – Vaidas Vilpišauskas.

Komandos, taip pat geriausi ir aktyviausi dalyviai apdovanoti Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko Česlovo Mulmos padėkos raštais, medaliais, suvenyrais ir asmeninias prizais.

Sportininkai puoselėja viltį, kad antrus metus besitęsianti tradicija – rengti krepšinio turnyrą Miroslave gyvuos ir kitais metais. Viliamės, kad  pritrauks dar daugiau dalyvių ir sirgalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius