-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 21

Reklaminiai stendai gali kelti pavojų pėstiesiems

Ikrauk.lt skaitytojas Rimantas Varanavičius nutarė pasidalinti savo nuomone apie sostinėje esančius reklaminius stendus, kurie, pasak jo, kelia didelį pavojų pestiesiems. Skaitytojas kelia klausimą, kodėl niekas nesusirūpina miestiečių saugumu.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Ikrauk.lt skaitytojas Rimantas Varanavičius nutarė pasidalinti savo nuomone apie sostinėje esančius reklaminius stendus, kurie, pasak jo, kelia didelį pavojų pestiesiems. Skaitytojas kelia klausimą, kodėl niekas nesusirūpina miestiečių saugumu.

„Galbūt šis reikalas – nereikšmingas, tačiau ramybės neduoda vis tas pats klausimas: kodėl būtent čia? Omenyje turiu reklaminius „kubilus“. Kasryt judėdamas į darbą susiduriu su kliūtimis, kurias turiu apeiti. Nežinau, ko ten pripaišyta, bet suvokiu tai tik kaip kliūtį, užstojančią matomumą ir sudarančią žmonių grūstį prie labai sudėtingų sankryžų. Pirmojoje nuotraukoje matyti reklaminis „kubilas“, esantis ties itin judria Kalvarijų ir Ozo gatvių sankryža. Čia susidaro spūstis, kai ryte atvykus autobusui iš jo išlipę žmonės nori pereiti į kitą stotelę, esančią kitoje gatvės pusėje. Dar labiau trukdo toks „kubilas“ prie labai pavojingos perėjos Didlaukio ir Geležinio vilko gatvių sankryžos, kur rytais juda dideli studentų srautai. Tikriausiai, mieste yra ir daugiau tokių šaligatvių „užgriozdinimų“, atsiradusių nežinia kodėl, tartum nebūtų vietos, kur jie galėtų netrukdyti. Pamenu laiką, kai šie reklaminiai įrenginiai tik atsirado – atsimenu, kas tuomet diktavo sąlygas, ir niekas tuomet nesiklausė žmonių nuomonės. Bet juk jau praėjo 20 metų ir pats laikas būtų iš naujo peržiūrėti viešosios reklamos koncepcijas“, - rašo redakcijai R.Varanavičius.

Ikrauk.lt redakcija kreipėsi į Vilniaus miesto savivaldybę, norėdama sužinoti jų poziciją skaitytojo išsakytu klausimu. „Dėkojame skaitytojui už informaciją – ją perdavėme atsakingiems departamentams, kad kuo skubiau spręstų situaciją. Pagal pirminius brėžinius, kuriais buvo numatyta kolonos Ozo/Kalvarijų gatvėse vieta, nuo gatvės kolona buvo patraukta 4,5 metro, tačiau rekonstruojant sankryžą ir platinant gatvę, kolona liko stovėti, ten, kur ir buvo numatyta. Beje, šiuo metu ruošiamos Vilniaus miesto teritorijų išorinės vaizdinės reklamos sklaidos schemos, kurioje bus analizuojamos esamos ir galimos naujos reklamos statinių vietos – informacija apie skaitytojo minimas kolonas perduota ir šios schemos rengėjams“, - sakė redakcijai miesto savivaldybės Viešųjų ryšių skyriaus vyr. specialistas Anton Nikitin.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius