Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 07

Roko naktų šurmulys - ir dieną

Festivalio Roko naktys dalyvius džiugina ne tik garsiausi roko muzikos atlikėjai, kaip The Subways, BREED 77, Sonic sindicate, įsikūrę net trijose scenose! Zaraso ežero saloje...
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Festivalio Roko naktys dalyvius džiugina ne tik garsiausi roko muzikos atlikėjai, kaip The Subways, BREED 77, Sonic sindicate, įsikūrę net trijose scenose! Zaraso ežero saloje taip pat yra įsikusios zonos, kuriose galima ne tik atgauti jėgas po audringos roko nakties, bet ir pakeisti savo stilių, išbandyti save įvairiose sportinėse rungtyse, ar net prisidėti prie renkamų aukų tiems, kuriems to labiausiai reikia.

Festivalyje įsikūręs Kūrybos parkas siūlo užsukti į žonglierių – fakyrų miestelį, o sutemus grožėtis muzikos ir ugnies derinio skambesiu. Užsukę į batikos dirbtuves festivalio svečiai turi galimybę papuošti savo rūbus išbandydami įvairias batikos technikas. Norintys atrodyti kaip tikri rokeriai, ar tiesiog pasipuošti ekstravagantiška šukuosena, kviečiami užsukti į studiją „Just4you“. Besidomintys gatvės menu turi puikią galimybę išbandyti savo jėgas užsukę į Grafiti dirbtuves. Taigi, kūribingiesiems Roko naktų dalyviams nuobodžiauti laiko tikrai nebus.

Netoli Didžiosios scenos įsikūrusi Roko mokykla kviečia visus, kurie nori įsigyti lininių etnografinio stiliaus marškinių – čia jų laukia Lininis kampelis, taip pat trokštančius išbandyti savo stiprybę jėgos matavimo aparatais „Regbis“ bei „Boksas“. Šiemet visi festivalio dalyviai kviečiami paragauti kepto jaučio, kuris prieš Roko naktis buvo marinuojamas visą mėnesį. Roko mokykloje taip pat įsikūrusi organizacijos „Beglobis“ palapinė. Šios organizacijos iniciatyva surengtos šunų lenktynės susilaukė nemažo roko muzikos gerbėjų dėmesio. Visos aukos, surinktos lenktynių metu, bus skiriamos „Gyvybės vagonėliams“. „Roko fanatikų mainų turgelis“ kviečia keistis įvairia rokeriška atributika, o tatuiruočių ir auskarų vėrimo centras „Drakono ženklas“ siūlo išdrįsti pasidaryti tatuiruotes, įsiverti auskarus ar iš festivalio grįžti pasipuošus dredais.  

Roko naktyse nenuobodžiauja ir sporto aistruoliai – jų laukia tinklinio, futbolo, jėgos matavimo bei virvės traukimo varžybos. Užsukę į Undinių prieplauką ką veikti ras visi festivalio svečiai – vendens tinklinis, vandens burbulai, voverės ratas – tai tik maža dalis pramogų, siūlomų nuo roko sušilusiems melomanams.

Akivaizdu, kad Roko naktys pasiruošę neleisti nei išalkti nei nuobodžiauti nei vienam svečiui! Net neabejojame, kad ir paskutinė naktis šiame festivalyje nė kiek nenusileis prieš tai buvusiai!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius