Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 13

Sausio 13-osios minėjimas Vilniaus Balsių pagrindinėje mokykloje

Nuo pat Vilniaus Balsių pagrindinės mokyklos įkūrimo 2011 metais, minime Sausio 13-ąją. Ši šventė jau tapo tradicine ne tik mokytojams, mokiniams, bet ir Balsių bendruomenei. Š...

Nuo pat Vilniaus Balsių pagrindinės mokyklos įkūrimo 2011 metais, minime Sausio 13-ąją. Ši šventė jau tapo tradicine ne tik mokytojams, mokiniams, bet ir Balsių bendruomenei.

Šiai šventei buvo ruošiamasi iš anksto. Iš viso buvo surinkta apie 1500 vnt. žvakučių, kurias geranoriškai atnešė mokyklos moksleiviai. Mokyklos foje mokiniai iš žvakučių sudėliojo milžinišką užrašą LAISVĖ. Simboliai ir užrašai keičiasi kiekvienais metais, pirmasiais metais buvo išdėliotas užrašas LIETUVA, antraisiais – Gediminaičių stulpai. Taip pat buvo parengtas stendas, skirtas sausio 13-osios aukoms pagerbti. Mokyklos foje buvo papuošta 40 kv.m. dydžio Lietuvos trispalve.

Per pirmąją pamoką klasėse buvo demonstruojamas filmas „Lietuva. Statusas – Nepriklausoma“. Vėliau vyko filmo aptarimas, diskusija. Per pertraukas mokiniai stebėjo įvairių skaidrių demonstravimą, skirtą kovai už Lietuvos nepriklausomybę. Visą šią dieną mokykloje laikomasi rimties ir susikaupimo.

Karolis Pugačiauskas ir Vilniaus Balsių pagrindinės mokyklos pilietiškumo darbo grupė
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius