-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 10 01

Šiauliečiai dovanoja šypsenas

Šypsena nieko nekainuoja, o sušildo ne vieno širdį. Projektas „Padovanok šypseną“, sumanytas Arnoldo Jarašiaus, skirtas Šiaulių vaikų globos namų auklėtiniams ir toliau dovanoja š...
Dienos stovyklos dalyviai
Dienos stovyklos dalyviai

Šypsena nieko nekainuoja, o sušildo ne vieno širdį. Projektas „Padovanok šypseną“, sumanytas Arnoldo Jarašiaus, skirtas Šiaulių vaikų globos namų auklėtiniams ir toliau dovanoja šypsenas. Projekto tikslas – skatinti jaunimą sportuoti. Projektas, kurio trukmė 3 mėnesiai, jau spėjo įsibėgėti ir sekmadienį vyko dienos stovykla sporto ir sveikatingumo klube „Impuls“.


Stovykla buvo pradėta  jogos užsiėmimais, kuriuos visiems susirinkusiems vedė trenerė Aistė Alūzaitė. Dalyviai galėjo išbandyti savo lankstumą, atliko tempimo pratimus. Susirinkusieji į dienos stovyklą mokėsi, kaip reikia taisyklingai kvėpuoti, taisyklingos laikysenos.


Stovyklos dalyviai buvo supažindinti su „Bodypump“ treniruote, kurią vedė Marius Riauka. Kiekvienas bandė sutvirtinti savo kūną – pasitelkiant mažo svorio apkrovas, specialias lazdas ir „Step“ platformas. Dienos stovyklautojų laukė paskaita apie sveiką mitybą, maisto svarbą augančiam ir bręstančiam organizmui. Buvo supažindinti su maisto sudėtimi, būtinais maisto produktais organizmui.


Kaip ir kiekvienoje stovykloje dalyvių laukė ne tik sporto užsiėmimai, bet ir pramogos. Viena iš projekto iniciatorių, trenerė Samanta Trinkūnaitė vaikus nustebino dovanomis – padovanojo maudymosi aprangas vaikams, kurie iš karto džiaugėsi dovanomis – maudymosi atributiką išbandė baseinuose ir pirtyse.


Po visų treniruočių ir pramogų, skanaujant ledų kokteilius ir kitus skanėstus buvo aptarta stovyklos diena. Projekto iniciatorius Arnoldas Jarašius džiaugiasi, kad jaunimas noriai dalyvauja sporto užsiėmimuose, o kiekvieną savaitę įsilieja vis daugiau sportininkų ir žmonių, kurie neabejingi vaikams, projektui ir siūlo įvairią pagalbą prisijungiant prie projekto.

Kitą savaitę vaikai  bus supažindinti su DNB banku, jo veikla.

Naujienas apie projektą galite sekti facebook paskyroje Padovanok šypseną.
 

Dienos stovykla Impuls klube
Dienos stovykla Impuls klube
Dienos stovykla Impuls klube
Dienos stovykla Impuls klube
Dienos stovykla Impuls klube
Dienos stovykla Impuls klube
Dienos stovykla Impuls klube
Dienos stovykla Impuls klube

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius