Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 22

Skaitytojo informacija: lenkų pamokslas lietuviams – prisigėrę alaus nesėskit prie vairo!

Keliones dėl pigių prekių į kaimyninę Lenkiją pamėgę mūsų šalies vairuotojai namo parsiveža ir naudingos socialinės reklamos užtaisą, kurio Lietuvoje negausi.Dar kovo 11-ąją...
Temos: 1 Pamokslas

Keliones dėl pigių prekių į kaimyninę Lenkiją pamėgę mūsų šalies vairuotojai namo parsiveža ir naudingos socialinės reklamos užtaisą, kurio Lietuvoje negausi.

Dar kovo 11-ąją Lenkijoje viešėjęs ir kalną įvairiausių prekių ten prisipirkęs vilnietis Justas Č. tik šį savaitgalį prisiruošė su draugais paragauti atsivežto alaus.Idėja man patiko, – rašo portalo skaitytojas Justas.

„Tą alų Lenkijoje pirkau, nes pas mus 0,5 litro skardinė kainuoja daugiau nei 3 litus, o pas lenkus – litu pigiau. Tačiau tik pradėję jį gurkšnoti su draugais pastebėjome dar vieną to alaus privalumą. Net nemokėdamas lenkiškai gali perskaityti ir suprasti priminimą ant skardinės, kad nevairuotum išgėręs“, – 15min.lt rašo naujienų portalo skaitytojas Justas.

Trisdešimtmečio nuomone, nedidelis, neįkyrus, bet lengvai pastebimas socialinės reklamos ženkliukas ant skardinės „yra visai į temą“.

„Nežinau, ar ten aludariai tokie socialiai atsakingi, ar valdžia ieško netradicinių būdų įkalti žmonėms į galvą eismo saugumo pagrindus, bet idėja man patiko. Jei jau patys to nesugalvojome, gal galima pavogti šią mintį iš lenkų ir kažką panašaus padaryti pas mus?“, – siūlo ir klausia skaitytojas.

Jo nuomone, „gal kartais tikrai tokios smulkmenos užtenka – vartai alaus skardinę rankoj, pamatai reklaminį ženkliuką ir apsisprendi tuo momentu išgėręs nesėsti prie vairo.“



Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius