Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 21

Su elektros energijos rinkos pokyčiais ir jų nauda supažindins edukacinis filmukas (video)

Nepriklausomą elektros energijos tiekėją turinčioms pasirinkti įmonėms nuo šiol bus lengviau suprasti, kodėl ir kokie pokyčiai įvyko elektros energijos rinkoje.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Nepriklausomą elektros energijos tiekėją turinčioms pasirinkti įmonėms nuo šiol bus lengviau suprasti, kodėl ir kokie pokyčiai įvyko elektros energijos rinkoje, kokią naudą joms gali atnešti nepriklausomų tiekėjų konkurencija, kuo skiriasi reguliuojami ir nereguliuojami tarifai, bei gauti atsakymus į kitus joms svarbius klausimus. Tam pagelbės didžiausio lietuviško kapitalo nepriklausomo elektros energijos tiekėjo „Energijos tiekimas“ iniciatyva sukurtas edukacinis filmukas.

Pasak bendrovės „Energijos tiekimas“ vadovo Algirdo Juozaponio, ir žiniasklaidoje, ir tiesiogiai bendraujant su klientais, išryškėja nemažai mitų, kurie trukdo įmonėms priimti teisingus sprendimus.

„Neretai nepriklausomą tiekėją turintiems pasirinkti vartotojams apskritai neaišku, kokią funkciją jis atlieka ir už ką jis atsakingas, tuo tarpu turėjusios pasirinkti, tačiau to nepadariusios įmonės, kartais klaidingai tikisi, kad ir toliau už elektros energiją galės mokėti pagal reguliuojamą visuomeninį tarifą. Panašių neaiškumų klientams kyla tikrai nemažai“, sako daugiausia klientų pritraukusios bendrovės vadovas.

Bendrovei „Energijos tiekimas“ apklausus per 300 įmonių, jau pasirinkusių nepriklausomą elektros energijos tiekėją, jų atsakomybes visiškai teisingai įvardijo tik 4 proc. apklaustųjų. Taip pat atliktas tyrimas atskleidė, jog net trečdaliui, t.y. 33 proc., iš jų buvo sunku pasirinkti nepriklausomą tiekėją; dar 14 proc. prieš pasirinkdami nepakankamai gilinosi į pateiktus pasiūlymus.

Animuoto filmuko kūrėjai siekė, kad vartotojai nesugaištų daug laiko jį žiūrėdami, todėl atsakymai į 10 dažniausiai užduodamų klausimų pateikiami per penkias su puse minutes. Jame „Energijos tiekimas“ taip pat primena, kad iki š. m. gruodžio 1 d. nepriklausomą elektros energijos tiekėją turi pasirinkti įmonės, kurių objektų leistinoji naudoti galia yra lygi arba didesnė nei 30 kW.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius