-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 11 15

Šunelis Haupas ieško laikinos globos (nuotraukos)

Šunelis Haupas pateko į Vilniaus sanitarinę tarnybą, iš kurios veda nedaug kelių. Šuniukas susirgo. Grįžimas į Vilniaus sanitarinę tarnybą po ligos, žinoma, nebuvo panašus į sveikatos gerinimą sanatorijoje.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Šunelis Haupas pateko į Vilniaus sanitarinę tarnybą, iš kurios veda nedaug kelių. Šuniukas susirgo. Grįžimas į Vilniaus sanitarinę tarnybą po ligos, žinoma, nebuvo panašus į sveikatos gerinimą sanatorijoje. Haupui labai stigo namų aplinkos, jos teikiamos šilumos, ramybės ir žmogiško dėmesio. Todėl dabartinė Haupo globėja, nepaisydama tos aplinkybės, kad šuniuku rūpinti tegalės savaitę, parsivedė jį į savo namus.

Namuose Haupukas vis dar kiek nedrąsus, gana melancholiškos nuotaikos, tačiau nekelia jokių rūpesčių jį globojančiam žmogui. Šunelis labai daug miega, tad paliktas ilgesniam laikui vienas tiesiog susirango į kamuolėlį ir iškeliauja sapnų karalystėn. Haupas - tvarkingas, niekuomet nedergia namuose, kantriai laukia, kol bus išvestas lauk. Šunelis gražiai ir oriai, netampydamas pavadžio, pasivaikščioja lauke ir klusniai grįžta į namuose jam skirtą kampelį. Ir, jei vėl lieka vienas, laukia, kol jam bus skiriamas globėjos dėmesys, nekeldamas nei menkiausio triukšmo. Haupas sutaria su katėmis, jei pasakyti tiksliau - tiesiog jos jam neįdomios.

Deja, gobėja kitą savaitę išvyksta mokytis į Kauną ir yra priversta ieškoti žmogaus, kuriam galėtų ramia širdimi patikėti šio nereiklaus šunelio tolimesnę priežiūrą. Tad, jei pasvėrę savo galimybes turite noro būti Haupo pakeleiviais, tebūnie laikinais, į laimingesnę ateitį, susisiekite su globėja Simona (tel.Nr. 865538244) bet kuriuo metu. Šuneliui globos reikia nuo lapkričio 20 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius