Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 01

Šviežios rudeninės dovanos (nuotraukos)

Su ponia Asta bendraujame beveik metus laiko, o prasidėjo viskas nuo liūdno laiško: „į mūsų namus soduose atklydo katė, šuo..." Eiliniai gyvūnų atsikratymo būdai ir neeiliniai žmonės, pasiryžę tokiems gyvūnams padėti.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Su ponia Asta bendraujame beveik metus laiko, o prasidėjo viskas nuo liūdno laiško: „į mūsų namus soduose atklydo katė, šuo..." Eiliniai gyvūnų atsikratymo būdai ir neeiliniai žmonės, pasiryžę tokiems gyvūnams padėti.

Šuneliui Hausui, atklydusiam į Astos kiemą, bendromis reklamavimo jėgomis jau radom namus, katytė Tigrė vis dar ieško namučių.

Asta taip pat rūpinasi katėmis, gyvenančiomis prie daugiabučio, iš kurio pati jau senokai išsikėlė. Tame kieme gyvenančią katytę Asta ketino parsivežti pas save į sodus ir pasileisti sodyboje sterilizuotą, o kačiukus bandyti dovanoti. Tokius ramius planus kūrė sau Asta, kol... Vieną eilinę dieną, atvažiavus pašerti „savo" katyčių (niekam kitam jos nerūpėjo), Asta nuo savo „mielų" kaimynų rado dovaną - dėžę su keturiais mažais kačiukais. Maždaug, šeri kates, še tau dar! Žmogus nemenką šoką gavo... Kačiukai apie dviejų mėnesių amžiaus, švarūs, sveiki- tiesiai iš naminės kačiukų "kepyklos". Negana to, šėrimo vietoje buvo iškirtsi visi krūmai, padarytas plynas laukas, dėžė vidury to lauko, aplink šeimininkų neprižiūrimi ir valkataujantys šunys, ne visada geranoriški vaikai... Kačiukai ropojo po tą lauką, žaidė nieko nesuprasdami, o rainiukė kniaukė ištisai toli likusiam krūme ir šaukė mamą...

Žinoma, Asta katukų nepaliko, nes jau vienas kačiukas tam kieme žuvo šiais metais nuo žmogaus mestos plytos, bet, kaip ir visi mes, ji gyvena ne viena, sienos ne guminės, taigi- reikalingi globėjai (tuo labiau, kai buvo paruoštos trys vietos katukams, o dabar tos vietos reikia septyniems...).

Kačiukai jau du kartus gavę vaistukų nuo kirmėlių, pasiruošę už savaitėlės ir skiepukams. Asta apmokėjo visas šias procedūras, ji tik prašo pagalbos su globa. Atvežtų į aplink Vilnių esančius miestus, net į Kauną, taip pat pakeliui pas artimuosius galėtų atvežti kačiukus net į Šilutę ar Ignaliną bei aplinkines gyvenvietes ar miestus. Taip pat reikalinga kačiukams reklama, kad jie kuo greičiau rastų namučius, gal net ne visiems reikėtų ieškoti globėjų.

Mažyliai žvalūs, guvūs, žaismingi, be galo meilūs ir ištroškę meilės, prisistato prie žmogaus iškart, tada jau kaip motoriukai burzgia.

Pats drąsiausias, smalsiausias ir daugiausia meilės reikalaujantis iš visų- rainas mažylis, be galo didelėmis ir gražiomis akytėmis (ketvirta, penkta, šešta foto).

Juodukė, atrodo mergaitė, taip pat neatsilieka nuo brolio- labai žaisminga, smalsi, judri mažylė (šešta, septinta ir aštunta foto).

Mažoji kniaukliukė, sėdėjusi krūme ir šaukusi mamą, labai daug miega, vis dar liūdi, bet yra meili katytė (devinta, dešimta ir vienuolikta foto).

Baltutis mažiukas - kuklesnis ir ramesnis, ne toks drąsus kaip jo sesės ir broliai, bet į viską smalsiai žiūri ir tyrinėja (dvylikta, trylikta ir keturiolikta foto).

Jei kas galėtų padėti, būtume be galo dėkingi! Su Asta galite susisiekti telefonu 8 699 44961.

Vilnius/ Kaunas/ Šilutė/ Ignalina

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius