Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 17

Tinklaraščiai baigė akciją, laukia naujų skaitytojų bangos

Prisijungus daugiau nei 100 tinklaraščių, ši akcija buvo masiškiausia nevaldomo nuorodų apsikeitimo iniciatyva per visą Nepriklausomos Lietuvos istoriją.

Savaitę trukusi Lietuvos tinklaraščių savireklamos akcija baigėsi sėkmingai. Prisijungus daugiau nei 100 tinklaraščių, akcija buvo masiškiausia nevaldomo nuorodų apsikeitimo iniciatyva per visą Nepriklausomos Lietuvos istoriją.

Interneto portalams ir atskiriems tinklalapiams vengiant publikuoti nuorodas į kitus tinklalapius, tinklaraščiai tokio užsispyrimo neturi. Tinklaraščių autoriai nuorodas supranta kaip galimybę praturtinti savo turinį, suteikiant tekstams (ir skaitytojams!) papildomos vertės. Tuo tarpu dauguma komercinių tinklapių (su retomis išimtimis, kaip kad 15min.lt) vengia publikuoti nuorodas, manydami, esą jomis sekdamas skaitytojas gali palikti tą tinklalapį ir pabloginti reklamdaviams pateikiamus lankomumo rodiklius.

Tinklarašiai taip nemano, nes ir reklamdavių dauguma jų neturi. Rašo asmeninių paskatų vedini apie tai, kuo patys domisi. Pateikia savo nuomonę apie reiškinius, komentuoja tai, kas vyksta jų gyvenime, dalijasi atradimais ir patirtimi.

Tinklaraščius rašo ir žinomi žmonės (tokie kaip Aurelijus KatkevičiusArtūras Račas ar Andrius Užkalnis), ir tokie, kurių pavardės niekam nežinomos (tačiau tai nė motais tūkstančiams skaitytojų). Rašo studentai, moksleiviai, specialistai, verslininkai, įmonėsžurnalistai, rašytojai, politikai, muzikantai, ekstremalai, kulinarai ir t.t. - visi, kas nori pasidalinti savo pastebėjimais ir įžvalgomis.

Tinklaraščių savireklamos savaitė buvo skirta pasidalinti skaitytojais ir kartu padrąsinti juos labiau pasitikėti pilietine žiniasklaida.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius