Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 14

Vaikščioti miesto gatvėmis - nesaugu

Norėčiau trumpai parašyti apie vieną liūdną nuotykį, kai visų praeivių akivaizdoje buvo užpultas ir apiplėštas senyvo amžiaus žmogus.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Šį savaitgalį, Kaune, Dalia (vardas pakeistas) ketino aplankyti sunkų ligonį, kuris savaitę gulėjo Kauno Raudonojo Kryžiaus ligoninėje. Šeštadienio vidurdienį, apie 13.00 valandą išlipus netoli Kauno miesto autobusų stoties, Trakų gatvėje, nors lauke dar buvo pakankamai šviesu, prie moters pribėgo jaunuolis, kuris stipriai smogė moteriai per sprandą, paskui partrenkė ją ant šaligatvio ir žaibiškai atėmė rankinę. Jos rankoje liko tik krepšio rankena. Moters rankinėje buvo brangus mobilusis telefonas, taip pat kiti svarbūs asmeniniai daiktai ir keletas nuolaidų kuponų brangiems vaistams. Nukentėjusioji nuostolį įvertino maždaug 1 tūkst. litų. Tačiau užpuolikas buvo sėkmingai sučiuptas ir pristatytas į artimiausią policijos komisariatą. Paaiškėjo, kad senyvo amžiaus moteriai netikėtai padėjo visiškai nepažįstamas vyriškis.  

Kauno miesto policija nelabai stengiasi užtikrinti žmonių saugumą. Kodėl?  Kai kuriose problematiškose miesto vietose, kur būriuojasi daug chuliganų, nėra įrengtos skaitmeninės vaizdo stebėjimo kameros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius