-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 14

Vaikų svajonės pildosi ne tik per šventes

Vaikų svajonių įgyvendinimo akcijos dažniausiai rengiamos per didžiąsias metų šventes, tačiau vaikai svajoja ne tik per jas, ypač tie, kurie neturi tėvų. Internetinis tinklalapis...

Vaikų svajonių įgyvendinimo akcijos dažniausiai rengiamos per didžiąsias metų šventes, tačiau vaikai svajoja ne tik per jas, ypač tie, kurie neturi tėvų. Internetinis tinklalapis „jaunimogidas.lt“, bendradarbiaudamas su SOS vaikų kaimų Lietuvoje draugija, padeda realizuoti vaikų norus.

SOS vaikų kaimo globotinis Paulius jau kurį laiką svajoja lankyti futbolo treniruotes. „Jaunimogidas. lt“ komanda padėjo šiai svajonei virsti realybe, surasdamas  futbolo mokyklą „Audra“, kurioje berniukas galės treniruotis ir sportuoti  nemokamai. Futbolo mokyklos treneris Nerijus Budraitis itin palankiai vertina šią iniciatyvą: „Man malonu prisidėti prie šio projekto įgyvendinimo. Į treniruotes galime priimti ne tik Paulių, bet ir daugiau vaikų iš SOS vaikų kaimo, kurie nori sportuoti ir turi tam reikalingus gebėjimus“.

„Išpildyk vaiko svajonę“ projekto koordinatorė ir VšĮ „Jaunimo gido“ direktorė Žydrė Dargužytė sako: ,,Mūsų organizacija jau ne pirmus metus organizuoja įvairias socialines akcijas. Šiuo projektu siekiame ugdyti ne tik jaunųjų verslininkų socialinę atsakomybę, bet ir jaunuolių, dar sėdinčių mokyklos ar universiteto suole. Pastebime, kad vis daugiau jaunuolių įsitraukia į veiklas su vaikais, nes jiems tai – galimybė perduoti savo patirtį.

Mokydamas vaikus produktyviai leisti laisvalaikį, aktyvus jaunimas didina komunikacijos įgūdžius, kurie šių dienų darbo rinkoje – vertybė. Kviečiame ne tik fizinius, bet ir privačius asmenis prisidėti prie šio projekto teikiant įvairias paslaugas arba finansinę paramą“.

Ši jaunimogidas.lt iniciatyva – tarsi tęstinis SOS vaikų kaimų Lietuvoje draugijos projektas – SOS draugų klubas! Kviečiame visus, neabejingus sudėtingiems vaikų likimams, prisijungti prie klubo. Ką gali vienas  lietuvio paaukotas litas? Stovykla vasarą, kelionė prie jūros, muzikos ar dailės pamokos, specialistų konsultacijos – visa tai galite padovanoti vaikui ir išpildyti jo mažas svajones bei patenkinti būtiniausius poreikius.

Kaip tapti SOS draugų klubo nariu?

Siųskite SMS žinutę trumpuoju numeriu 1679, įrašę žodį VAIKAI. Registracijos SMS žinutės kaina 1 Lt. Su Jumis susisieks už projektą atsakingas asmuo.

Iš anksto dėkojame už Jūsų gerumą! Juk prasmingai panaudoti pinigai ne tik prisideda prie visuomenės gerovės, bet ir atneša asmeninį pasitenkinimą!

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius