Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 01

Vanduo taps stebuklingas

Veikiamas energetinių visatos srautų, ypatingos galios vanduo įgauna tris kartus per metus. Sausio 19-osios, vasario15-osios, ir birželio 24-osios naktimis kelias valandas visas Žemės vanduo taps stebuklingas. Manoma, kad toks vanduo gali išgydyti ir sunkiausias ligas.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Vanduo

Veikiamas energetinių visatos srautų, ypatingos galios vanduo įgauna tris kartus per metus. Sausio 19-osios, vasario15-osios, ir birželio 24-osios naktimis kelias valandas visas Žemės vanduo taps stebuklingas. Manoma, kad toks vanduo gali išgydyti ir sunkiausias ligas. Tai teigia kaunietis technikos mokslų daktaras ir Lietuvos parapsichologų draugijos narys docentas Jonas Dainauskas. Savo spėjimus apie daugelio manymu menkai įtikėtiną faktą mokslininkas pagrindė trejų metų tyrinėjimų rezultatais.

Tampa gyvas Pirmą kartą apie šį reiškinį J.Dainauskas perskaitė vieno rusų žiniuonio knygelėje ir nusprendė ištyrinėti, koks galėtų būti šio energetinio virsmo mechanizmas. Naudodamasis biolokacinėmis priemonėmis, mokslininkas trejus metus matavo sausio 19-osios, vasario 15-osios ir birželio 24-osios naktimis paimtų vandens mėginių energetiką. Vandenį J.Dainauskas tyrė kas 10-15 minučių ir pastebėjo, kad jo energetinių savybių augimas trukdavo maždaug 1,5 valandos. Maksimalios energetikos vandens struktūra išsilaikydavo maždaug iki 7 valandos ryto.

Tokius tyrimus unikalia aparatūra atliko ir rusų mokslininkai. Jie užfiksavo, kad šio vandens savybės energetiniu informaciniu požiūriu atitinka gyvo audinio savybes. Technikos mokslų daktaras mano, daugelio akimis mistišką reiškinį galima paaiškinti moksliškai. Skriedama savo orbita, Žemė įeina į tam tikrus laukus, kurių srautai veikia Žemę.

Gali išgydyti? „Atlikdamas bandymus pastebėjau, kad keičiasi ne tik vandens struktūra. Visoje gamtoje vyksta galingi bioenergetiniai procesai", – pasakojo J.Dainauskas. Tuo metu pasikeičia visos Žemės energetika, pakinta Žemės energetinės struktūros, geopatogeninės zonos iš neigiamų virsta teigiamomis.

Būtent todėl pakinta ir vandens savybės. Jo energetika išauga keliasdešimt kartų. Toks vanduo teigiamai veikia žmogaus savijautą, pasikrauna visi energetiniai centrai, pagerėja psichoemocinė būsena. J.Dainausko teigimu, kartais, vos panaudojus pakitusios struktūros vandenį, gali išgyti ir sunkiausiomis ligomis sergantys žmonės. Kelioms valandoms stebuklingų savybių įgyja bet koks vanduo – jūros, ežero, upės ar vandentiekio. J.Dainauskas šmaikštavo, kad tuo metu stebuklingų savybių įgauna ir alus bei kitokie gėrimai. Tačiau eksperimentų, kaip toks „stebuklingas gėrimas" veikia žmogų, mokslininkas dar neatliko.

Apsaugo viela

J.Dainauskas siūlė eksperimentuoti : sausio 19d. naktį bei vasario 15-ąją ir birželio 24-ąją prisipilti į indus vandens. Kad ir čiaupo. Ir gurkštelėti, esant blogai nuotaikai, sergant – vietoj vaistų. J.Dainauskas turi sukaupęs 10 metų rinkto „gyvo vandens" kolekciją. Ją laiko buteliuose. Savo unikalias savybes vanduo gali išsaugoti labai ilgai. Tačiau padėtas ten, kur teka požeminiai vandenys, kitose energetiškai netinkamose vietose, vanduo netenka savo gydomųjų galių. Todėl mokslininkas patarė indą, į kurį įpilame gyvojo vandens, apjuosti varine viela. Arba lino, kanapių, kito natūralaus pluošto nešlapiu siūlu, surišant mazgelį. Tai – savotiška apsauga. Beje, seniau Rusijoje gimusį vaiką per pilvuką apjuosdavo raudonu siūleliu, kad jis būtų apsaugotas nuo pikto.

Išsaugo informaciją

Kaunietis mano, kad vandens molekulės išsaugo informaciją, todėl net lašelis gyvojo vandens, įpilto į paprasto vandens indą, pakeičia visą jo struktūrą. Tai reiškia, kad gyvojo vandens resursus galime nuolat dauginti. J.Dainauskas priminė, kad apie neįtikėtinas vandens savybes užsimenama ir baltų legendose. Buvo manoma, kad maudymasis birželio 24-osios naktį žmogų veikia stebuklingai. Stačiatikiai šias datas sieja su Kristaus gyvenimu - sausio 19-ąją pagal senąjį kalendorių Kristus buvo krikštijamas. O vasario 15-ąją, praėjus 40 dienų nuo gimimo, Kristus buvo nuneštas į sinagogą.

Mokslininkai priėjo išvadą, kad vanduo – gyva substancija, turinti atmintį ir galinti gydyti...

Prieš kelerius metus japonų mokslininkas Emoto Masaru pateikė stulbinamus rezultatus – vanduo gali sugerti, laikyti ir perduoti informaciją apie tai, kas aplinkui vyksta. Vandens molekulės susijungia į klasterius – atminties kekeles, į jas vanduo „užrašo" informaciją. Vienoje molekulėje yra iki 440 tūkstančių informacijos plokštelių. Jei vanduo sugeria pozityvią informaciją, jis įgauna gydomųjų savybių, o jei sugeria negatyvias emocijas – „nuodija". Mokslininkai mano, kad teigiamai vandens struktūrą veikia meilės, dėkingumo žodžiai, o neigiamai – neapykanta ir abejingumas. Su E.Masaru teiginiais sutinka profesorius iš JAV R.Rojus. Jis klasterius pavadino vandens nervų sistema, turinčia atmintį.

VANDUO

Vanduo  sudaro apie 70 % žmogaus organizmo: iki 95 % – kraujyje, daug – smegenyse. Kas žinoma apie „šventąjį" vandenį, jo savybes, galias? Vietą su vadinamu „stebuklingu" vandeniu turime ir Lietuvoje. Tai vanduo iš Alksnėnų,  Kleboniškio šaltinio šalia Kauno. Štai kokias žinias pateikia mokslininkai iš Maskvos. Viena iš instituto filialų vadovaujanti medicinos mokslų kandidatė I.J. Martjanova priėmė savo paciente, kuri prieš mėnesį atrodė tartum skeletas, geltonai-žaliu veidu, dėl silpnų kojų vos judanti , nes sirgo sunkia onkologinio liga.  Šįkart pacientė buvo neatpažįstama, atsigavusi, papilnėjusi, su lengvai rausvais skruostais, besipasakojanti , kad jai grįžo jėgos, apetitas ,gera nuotaika .Kas gi įvyko per tokį trumpą, kelių savaičių laikotarpį? Ji prieš Jėzaus Kristaus krikštijimo šventę sausio 19 d. nuvyko į Trojicos-Sergejevo vienuolyną pas tėvą Germaną. Jis surinko visus kenčiančius ir visą naktį juos „auklėjo". Ryte išleido , prisakęs kiekvieną dieną maudytis vonioje, į ją įpilant vieną arbatinį šaukštelį "švento" vandens. Po savaitę trukusių tokių procedūrų , minima pacientė pasirodė gydytojai J. Martjanovai . Informacijos autoriai, kaip jie prisipažįsta, „netikėdami stebuklais", nutarė kartu ieškoti netikėto išgijimo priežasties ir paaiškinimo. Į 30 laipsniu C vandens temp. pripildytą vonią, buvo įpiltas vienas arbatinis šaukštelis „švento" vandens. Būnant vonioje , jau po kelių minučių kaktą išpila prakaitas, lyg būtumei pirtyje, po to pajuntami lengvi kūno pabadymai. Procedūra tęsiasi 15min. Net ir išlipus iš vonios , apsirengus , visą valandą kūnas dega lyg gerai išsipėrus pirtyje. Kai tik minimo instituto darbuotojai prietaiso zondą uždėjo virš „švęsto" vandens , prietaiso ekrane pasirodė slenkanti laužyta linija. Impulsas yra! Tačiau kokios spinduliavimo dažnuminės charakteristikos? Ir štai jas pateikia prietaisas. Jos tokios, kokias turi absoliučiai sveikas organas! Garsus rusų aišk. Stepanas Baidusis savo knygeleje „Celitelnyje sekrety" tvirtina, kad gamta tris kartus per metus pati energetiškai įkrauna vandenį.

Tai būna iš sausio 18 d. į sausio 19 dieną nuo 24 val iki 3 val. ryto. Ši diena yra religinė šventė - Jėzaus Kristaus Krikšto diena. Sausio 19-osios vanduo, tvirtinama , turi savybę užmušti organizme visa, tai -miręs vanduo, jį taip pat šventina cerkvėse. Minimu laiku vandenį geriausia imti iš natūralaus šaltinio , nors galima ir iš vandentiekio. Gyvą vandenį, turintį mižinišką galią, gamta sukuria iš birželio 23 dienos į birželio 24 dieną nuo 23 val iki 3 val ryto.

Kiek toks vanduo bestovėtų – nesuges

Tas pats yra ir su sausio 19d vandeniu. Vienas mano pažįstamas tokį vandenį namuose laiko jau virš 15 metų. Stepanas Baidusis aiškina, kaip vartoti tokį vandenį: iš pradžių, tris dienas, nevalgius, rytą ir prieš miegą, išgerti 1 litrą negyvojo vandens – savijauta pablogės, paskui tokia pat tvarka išgerti litrą gyvojo vandens, toks gėrimas užtruks šešias dienas – išgėrę 2 litrus skirtingo vandens pajusite nepaprastą jėgų antplūdį, organizmas pasidarys gyvybingas, nustos skaudėti, kas skaudėjo, pasijusite daug geriau. Tai veikia. Sausio 19, birželio 24-ąją anksti ryte galima maudytis – jus veiks nepaprastų galių vanduo. Juk jusų kūnas - tas pats vanduo, jis taip pat turi būti veikiamas gamtos!                          /J.Dainauskas. žurnalas "Lemtis"/

Kaip spaudai pateikė technikos mokslų daktaras, Kauno technologijos universiteto docentas Jonas Dainauskas, vadovaujantis Lietuvos parapsichologų draugijai, šis reiškinys stebimas kasmet tuo pačiu metu – sausio 19 d , vasario 15 d, ir birželio 24 d. naktį. Tuo metu gamtoje vyksta virsmai, pasikeičia visos Žemės energetika – padvigubėja foninis lygis, transformuojasi energetinės globalinės Žemės struktūros, iš neigiamų jos virsta teigiamomis. Dėl šių procesų pakinta vandens savybės, daugybę kartų padidėja jo energetika – iki 40 tūstančių bovių (bioenergijos matavimo vienetas). Šį vienetą 1930 metais nustatė prancūzų mokslininkas Būvis, pirmasis Cheopso piramidžių Gizos slėnyje tyrėjas.

„Šiuo metu vanduo, paimtas iš čiaupo, gamtos šaltinio (upės, ežero, šaltinelio, stovintis ant stalo), pasikrauna fantastiškomis energijomis. Jis tampa gyvas“, – teigia Dainauskas.

Gyvasis vanduo negenda, išsilaiko metus ir daugiau. Maža to, net skiestas vanduo išsaugo tas pačias savybes, kurios neįtikėtinai veikia visus gyvus organizmus. Kaip tai paaiškinama? Šio proceso metu žmogaus energetiniai centrai tampa šimtaprocentinės energijos veikloje. Stebuklingas vanduo veikia mūsų energetinius centrus čakras, t.y. bioenergiją, visus kūno organus, psichoemocinę būseną, fizines, nervų ligas. Šis vanduo vos panaudojus tą pačią akimirką kartais gydo net pačias sunkiausias ligas, vadinamas nepagydomomis", – teigia mokslininkas, bet priduria, kad praktiškai šių stebuklingų savybių jis nėra tyrinėjęs, taigi jo teiginiai labiau teoriniai.

Patvirtinimai – legendose

Jis pataria įsidėmėti jo minėtas dienas – prisileisti iš čiaupo vandens į indus, naudoti jį maudantis, apsiprausiant, geriant – visais įmanomais būdais. Maudydamasis vonioje, į kurią ipilta kad ir nedaug stebuklingo vandens, žmogus atsiduria galingo poveikio energijų sraute, jį užplūsta žvalumas, karštis, šiluma. Aiškindamas šio neįtikėtino reiškinio priežastis, J.Dainauskas primena, kad net baltų legendose užsimenama, kad maudymasis birželio 24-osios naktį stebuklingai veikia žmogų. Pats jis minėtas datas sužinojo iš rusų žiniuonių knygutės. Maskvos mokslininkai tyrė tokį vandenį unikalia aparatūra ir nustatė, kad jo savybės spektras ir struktūra energitiniu informaciniu požiūriu atitinka gyvo audinio savybes. J.Dainausko teigimu, stačiatikiai šias datas sieja su Kristaus gyvenimu – sausio 19-ąją pagal senąjį kalendorių Kristus buvo krikštijamas. Vasano 15-ąją, praėjus 40 dienų nuo gimimo, Kristus buvo nuneštas į sinagogą.

„Aš, kaip mokslininkas, keliu vieną iš hipotezių, jog tomis dienomis Žemė, skriedama savo orbita, įeina į tam tikras lauku struktūras ir jų srautai veria Žemę. Kiek tai susiję su Jėzaus krikštijimu - ar tai buvo padarinys, ar priežastis, - klausimas neatsakomas“, – teigia J.Dainauskas.

Kristinos Aksaminaitės nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius