-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 26

Vilnius trumpam pavirs interneto technologijų meka

Šį savaitgalį, Gegužės 28 - 30 d., Šiuolaikiniame meno centre (ŠMC) Vilniuje šurmuliuos technologijų ir internetinių verslų konferencija StartupJam Baltics.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Šį savaitgalį, Gegužės  28 - 30 d., Šiuolaikiniame meno centre (ŠMC) Vilniuje šurmuliuos technologijų ir internetinių verslų konferencija StartupJam Baltics. Į renginį suvažiuos dalyviai iš Pabaltijo, Suomijos, Baltarusijos, Ukrainos ir Lenkijos.

Šioje įvairiatautinėje technologijų virtuvėje dalyviai pristatys savo internetinius projektus, įsitrauks į karštas diskusijas, susiras partnerių vystyti veiklą už šalies ribų. Tai puiki proga lietuviams, nevažiuojant toli iš namų, susipažinti, kuom gyvena šių dienų internetiniai verslai, kokias paslaugas ir galimybes siūlo aplinkinių šalių internetinė rinka. Kokiu formatu vyks renginys? 3-jų dienų renginį galima suskirstyti į 4 dalis:
  1. BarCamp – neformali konferencija, kurioje savo patirtimi dalinsis konferencijos dalyviai (nuo mėgėjo iki profesionalo). Kiekvienas gali skaityti pranešimą. Numatoma, kad laisvos formos pranešimų bus iki 40. Viskas priklausys nuo pačių dalyvių aktyvumo, pristatant savo projektus. Jiem bus sudarytos visos sąlygos tinkamai pristatyti pranešimą (trukmė - 10min, klausimams – 5min). Pasirinktos temos pačios įvairiausios, tačiau visos jos tam tikra dalim bus susijusios su internetiniais projektais (verslais), rinkodara, web dizaino, programavimo sprendimais ir IT startup'ais.
  2. Technologinėms temoms bus išskirta atskira erdvė ir laikas – TechCamp. Juk sudėtingesnius procesus ir schemas narplioti užtruks kiek ilgiau. Pranešimo trukmė - 25 min., klausimams - 5min.
  3. Networking sesija - kontaktų mugė, kurios metu pageidaujantiems bus skirta 1 min. gyvo eterio idėjai pristatyti. Per šį laiką galite sudominti konferencijos dalyvius, rasti gerbėjus jūsų IT produktui, sutikti galimus verslo partnerius ar projekto vystytojus, papildyti komandą darbščiais specialistais iš kitų šalių.
  4. Jaunų verslų (startup'ų) apdovanojimai. Šioje dalyje jūs galėsite pasiklausyti 10 atrinktų internetinių ir technologinių projektų, kurie žengia pirmus žingsnius šioje srityje. Esminis skirtumas, kad tai jauni verslai, kuriantys inovatyvius produktus ir paslaugas, kuriomis naudojasi ne tik lietuviai. Todėl nusprendėme šiais apdovanojimais pagerbti labiausiai atsidavusius jaunuosius verslininkus. Esate jaunas verslininkas ir norite, kad jūsų projektas būtų įtrauktas į svarstymą, tada laukiame jūsų laiško adresu: <info [arkliukas] startups.lt>

Taigi, jei šį lietingą savaitgalį nuspręsite likti Vilniuje. Pažymėkite savo maršrute sustojimą - StartupJam. Eurovizijos finalo transliaciją galėsime draugiškai žiūrėti iš ŠMC.

Išsami renginio programa ir Live video transliacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius