Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 19

Antrajame „Baltic chain tour“ etape lyderiavo latviai (nuotraukos)

Pirmajame etape trečiadienį startavo 107 dviratinkai. Panevėžyje antrąjį etapą pradėjo 98, tačiau šis skaičius iki finišo pakito.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Latviai

Pirmajame etape trečiadienį startavo 107 dviratinkai. Panevėžyje antrąjį etapą pradėjo 98, tačiau šis skaičius iki finišo pakito.

Pirmoji lyderių grupė ir pasitraukusieji iš lenktynių

Šio etapo lyderiai kito dažnai. Pirmieji nuo kolonos atsiplėšė 19 sportininkų, kurių gretose buvo keturi lietuviai – Gediminas Bagdonas, Marius Bernatonis, Gediminas ir Vytautas Kaupai. Pirmasis iš lenktynių pasitraukė „NES“ komandos narys Yordan Drumev. Taip pat Pawel Lwandowski (NTP), Mateusz Derczynski (CAR), Janis Stonis(LPM). Liko 94 dalyviai. Važiavimas mieste pražudė viltis pasivyti

Tarp pirmosios ir trečiosios grupių skirtumas vienu metu buvo pakankamai didelis – 4min. 10s. Šiauliuose dviratininkai turėjo važiuoti dar septynis ratus. Skirtumas tarp pirmosios ir trečiosios dviratininkų grupių ypač išryškėjo tuomet, kai lyderiai juos aplenkė vienu ratu mieste. Lyderių marškinėlius iškovojo latviai

Prologo ir pirmojo etapo metu ryškiu lyderiu tapęs G. Bagdonas Šiauliuose bendrojoje įskaitoje liko šeštas, bet lietuviams neverta nusiminti – G. Kaupas užėmė trečiąją, o R. Rumšas penktąją vietą. Pirmąją vietą etape ir bendroje įskaitoje užėmė Indulis Bekmanis (RTD). Jam atiteko ne tik geltonieji lyderio marškinėliai, bet ir baltieji – už geriausią rezultatą iš jaunųjų (iki 24m.) sportininkų. Baltus su purpuriniais taškeliais marškinėlius, simbolizuojančius greičiausiai įveiktą kalnuotą zoną, vėl gavo Andris Smirnovs. Aktyviausias šiame etape buvo Armands Bēcis, todėl jam įteikti žalieji marškinėliai.

Nuotraukų autorius Simonas Balčiūnas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius