Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 22

„Centauras“ skina pergales RKL čempionate (nuotraukos)

Nors varžybose su ignaliniečiais ir uteniškiais „Centauras“ žaidė ne pajėgiausios sudėties, pergalių iškovoti tai nesutrukdė.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Elektrėnų krepšinio klubas „Centauras“ ir toliau namuose lieka nenugalėtas. Gruodžio 17 ir 18 dienomis elektrėniškiai namuose susitiko su Ignalinos „Ignalina“ ir Utenos „Juventus KKSC“. Nors „Centauras“ abejas varžybas nežaidė pajėgiausios sudėties, pergalių iškovoti tai nesutrukdė.

Gruodžio 17 d. Elektrėnų sporto centre susitiko šeimininkai „Centauro“ ir svečių iš Ignalinos komandos. Negausiai susirinkę aistruoliai išvydo atkaklią kovą. Po pirmojo kėlinuko, kuriame dominavo gynyba, priekyje rezultatu 19:17 buvo „Ignalina“. Antrajame kėlinyje vaizdas pasikeitė, komandos labiau stengėsi pulti negu gintis, rezultatas po pirmosios rungtynių dalies buvo 42:42. Trečiasis kėlinys priklausė šeimininkams, kurie ne tik gerai puolė, bet ir gynėsi, po trečiojo ketvirčio rezultatas – 67:58. Ketvirtasis kėlinukas vyko apylygiai ir pergalę rezultatu 93:84 iškovojo šeimininkų „Centauro“ komanda.

„Centauras“: Mantas Radvilas 26, Marius Radvilas 24, Algirdas Rakšnys 22, Arvydas Vansevičius 15. „Ignalina“: Marius Kupetys 28, Vilius Šermokas 20.

Gruodžio 18 d. „Centauras“ kovojo su Utenos krepšininkais. Rungtynės prasidėjo atkakliai, nei vienai komandai nepavyko išsiveržti į priekį. Po pirmojo ketvirčio šeimininkų persvara buvo minimali – 20:19. Antrasis kėlinys priklausė „Centaurui“, be klaidų tritaškius šaudęs Algirdas Rakšnys padėjo „Centaurui“ spurtuoti ir leido po antrojo ketvirčio pirmauti 46:38. Trečiajame kėlinyje prie komandos prisijungus Mantui Radvilai, šeimininkų puolimas tapo įvairesnis, tai atsispindėjo ir rezultate – 76:58. Ketvirtasis kėlinys tebuvo formalumas, kuriame komandos sau leido laisviau gintis, o galutinis rezultatas skelbė šeimininkų pergalę rezultatu 111:83.

„Centauras“: Matas Niparavičius 33, Mykolas Jasaitis 21, Mantas Radvilas ir Algirdas Rakšnys po 18. „Juventus KKSC“: Tomas Mackonis 29, Karolis Baltuška 20, Mantas Šveckus 18.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius