Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 29

Kamuolio mušinėjimo pasaulio rekordo siekimas – jau šįvakar!

Jau šiandien, pirmadienį, visuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose bus siekiama pagerinti pasaulio kamuolio mušinėjimo rekordą. Lietuviai šios akcijos metu sieks pagerinti lenkų užfiksuotą rekordą, kurie vienu metu mušinėjo 30 tūkstančių kamuolių.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Jau šiandien, pirmadienį, visuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose bus siekiama pagerinti pasaulio kamuolio mušinėjimo rekordą. Lietuviai šios akcijos metu sieks pagerinti lenkų užfiksuotą rekordą, kurie vienu metu mušinėjo 30 tūkstančių kamuolių.

Šešiuose didžiausiuose Lietuvos miestuose - Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje - vykstanti akcija jau dabar pritraukė daugiau nei 45 tūkstančius lietuvių, kurie visi kartu sieks pagerinti pasaulio rekordą. Viso tikimasi sulaukti per 100 tūkst. entuziastų.

Visi dalyviai į akcijos vietas kviečiami rinktis jau 17 valandą. Dalyviai, atėję prie vartų, pažymėtų savo pavardės raide, pasirašys registracijos žurnaluose, įeis į aptvertą teritoriją, kurioje bus siekiamas rekordas ir gaus „Molten" kamuolį. Norintys išeiti iš teritorijos, turės palikti kamuolį, pasižymėti žurnale, kad išeina, o grįžus - pakartoti registravimosi procedūrą. Po rekordo siekimo kamuolys liks dovanų dalyviui. Asmenys, jaunesni nei 18 metų, turi turėti su savimi tėvų sutikimą arba ateiti kartu su tėvais, kad jie galėtų pasirašyti registracijos žurnale.

Renginio metu visuose 6 miestuose vyks koncertai, o 20 valandą prasidės tai, dėl ko visi susirinko - pasiekti naują pasaulio rekordą. Rekordo siekimą pradės visiems girdimas ir aiškus starto signalas, kurį paskelbs atidarymo renginio vedėjai Vilniuje. Kiekvienas dalyvis turės mušinėti kamuolį į žemę viena ranka 5 minutes. Mušinėjimo metu dalyvis gali būti diskvalifikuotas, jei nustos mušinėti kamuolį, pames kamuolį iš rankų.

Kiekvienoje akcijos vietoje bus oficialūs akcijos stebėtojai iš draudimo kompanijos Compensa TU S.A. Vienna Insurance Group, advokatų kontoros „Bernotas ir Dominas Glimstedt", banko DNB Nord. Akciją stebės miesto merai, garbūs, sportui nusipelnę žmonės.

Jeigu dar neprisijungėte prie akcijos - nežiopsokite. Liko vos keletas valandų ir visi kartu sieksime vieno tikslo - įrašyti Lietuvos vardą į rekordų knygą.

Mes dalyvausime. O tu ar dalyvausi?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius