-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 15

Kūno kultūros ir sporto departamente apdovanoti Europos čempionai

Antradienį Kūno kultūros ir sporto departamente buvo apdovanoti labiausiai nusipelnę šalies sportininkai ir jų treneriai.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Antradienį Kūno kultūros ir sporto departamente buvo apdovanoti labiausiai nusipelnę šalies sportininkai ir jų treneriai. Lietuvos jaunimo regbio rinktinė taip pat neliko nepastebėta.

Europos jaunimo čempionais tapę žaidėjai Donatas Lianzbergis, Julius Sutkus, Laurynas Prielgauskas, Vytaras Bloškys, Vytautas Poškus, Ernestas Lisauskas, Robertas Simaitis, Paulius ŠertvytisEdvinas Macas, Justinas Urbonas, Evaldas Gaubys, Laimonas Jakštys, Edvinas PeskovasJonas Danielkus, Augustas Ilgas, Eimantas BadaškaModestas Bekeris, Daivaras Jonaitis, Aurimas Gedminas, Sigitas Čiakas, Paulius Strigūnas ir Eugenijus Karpas, treneris Vytautas Kalinauskas, rinktinės vadovas Raimundas Švambaris ir gydytoja Nicifrona Stripeikienė buvo iškilmingai apdovanoti tarptautinės regbio federacijos FIRA-AER įsteigtais aukso medaliais.

Kūno kultūros ir sporto departamento vadovas Klemensas Rimšelis kiekvienam įteikė po padėkos raštą bei gėlę. Ypatingu dėmesiu apdovanoti Lietuvos regbio jaunimo rinktinės vaikinai, jie buvo pagerbti už nuopelnus garsinant Lietuvos vardą. Lietuvos regbio federacija savo ruožtu primena jauniesiems sportininkams, kad be galo jais didžiuojasi ir tiki jų ateities pergalėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius