Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 02

Lietuvos lankininkai ir vėl grįžo su medaliais

Ventspilyje įvyko atviras Latvijos uždarų patalpų čempionatas, kuriame savo jėgas išbandė 5 Lietuvos lankininkai. Namo buvo parvežti du medaliai – sidabro ir aukso.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Temos: 1 Medalis

Vasario 25–27 dienomis Latvijos Ventspilio mieste vyko atviras Latvijos uždarų patalpų čempionatas, kuriame savo jėgas išbandė 5 Lietuvos lankininkai. Namo buvo parvežti du medaliai – sidabro ir aukso.

Skiemulinių lankų grupėje pergalę iškovojo kaunietis Vladas Šigauskas, kuris buvo aiškus lyderis po kvalifikacijos ir be didesnių sunkumų nugalėjo visus varžovus. Latvijos čempiono titulas buvo suteiktas sidabrą laimėjusiam Andrejs Štrumfs.

Šioje grupėje taip pat varžėsi jaunasis skriemulistas Kaspars Igaris, užfiksavęs naują Lietuvos jaunių 25 m kvalifikacijos rekordą ir pirmą kartą įvykdęs kandidato į sporto meistrus normotyvą. Kandidato į sporto meistrus ar sporto meistro vardas suteikiamas normotyvą įvykdžius 2 kartus 12 mėn. laikotarpyje.

Taip pat puikiai pasirodė kitas jaunas kaunietis Lukas Lipkevičius, šaudantis olimpinių lankų vyrų grupėje. Jis taip pat pagerino Lietuvos 25 m kvalifikacijos rekordą ir po atkaklios kovos pasipuošė sidabro medaliu. Latvijos čempionu tapo Janis Amatnieks.

Olimpinių lankų moterų grupėje čempione tapo Anete Kreicberga, o skriemulinių lankų moterų – Julija Oleksejenko. Deja, šiose grupėse Lietuvos atstovės nešaudė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius