Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 02

Lioras Eliyahu: „Mums reikia ekstra pergalių“

Izraelio rinktinei Europos krepšinio čempionate Lietuvoje („EuroBasket 2011") kol kas nesiseka.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Izraelio rinktinei Europos krepšinio čempionate Lietuvoje („EuroBasket 2011") kol kas nesiseka. Pralaimėję ir antrąsias rungtynes Europos krepšinio čempionate ketvirtadienį prancūzams (68:85), svajonę patekti į kitą etapą iš „mirtininkų" B grupės jie praktiškai prarado. Vienas Izraelio lyderių Lioras Eliyahu po varžybų pasidžiaugė, kad antrąsias rungtynes čempionate pradėjo žymiau geriau negu trečiadienį, tačiau tikėtis pergales prieš prancūzus, juos paleidus į priekį nors vienoje atkarpoje, yra naivu.

- Ką galite pasakyti apie varžybas penktadienį su serbais?

- Serbija yra viena iš čempionato favoričių, kuri atvyko čia laimėti aukso. Tačiau stengsimės sužaisti, kaip mokame geriausiai, dabar svarbiausia gerai pailsėti, o tada analizuosime ir ruošimės šioms varžyboms.

- Prieš ką bus sunkiausiai gintis mače su serbais?

- (šypsosi). Smagus klausimas, žinot, kai vieną dieną žaidi prieš D.Nowitzkį, kitą prieš T.Parkerį, o penktadienį prieš M.Teodosičių - lengva niekada nebūna. Tačiau serbai turi ilgą suoliuką ir prieš visus bus nelengva ir reikės atiduoti visas jėgas.

- Kaip manote, prieš ką turite didžiausius šansus laimėti?

- Mes stengiamės kovoti su visomis komandomis, bet čia juk Europos čempionatas ir lengvų varžovų nėra. Stengsimės nugalėti ir penktadienį, nors esame ryškus autsaideriai, tačiau mums reikia ekstra pergalių, jei norime patekti į kitą etapą.

- Prancūzai skundžiasi sudarytomis gyvenimo sąlygomis Lietuvoje, o kaip jūs?

- Geriausi krepšininkai yra įpratę gyventi geriausiomis sąlygomis, bet situacija tikrai nėra tragiška. Manau, kad kiekvienas būtų laimingas, jei sąlygos būtų geresnės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius