Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2013 09 30

Orientacinių automobilių varžybos Kaune „Rat Race“ kviečia pasinerti į nepakartojamą nuotykį

Vienos populiariausių orientacinių automobilių varžybų Kaune „Rat Race“ kviečia visus, nebijančius iššūkių, pasinerti į dar vieną nepakartojamą nuotykį. Artėjantis renginys –...
Temos: 1 Kas vyksta Kaune

Vienos populiariausių orientacinių automobilių varžybų Kaune „Rat Race“ kviečia visus, nebijančius iššūkių, pasinerti į dar vieną nepakartojamą nuotykį. Artėjantis renginys – Spalio 18 dieną!

Kaip ir visada, pažadame Jums nepamirštamą vakarą iš naujo pažįstant savo miestą – Kauną, gerai leidžiant laiką ir, be abejonės, laimint vertingus prizus. Prizinis fondas net 6000LT.

„Rat Race“ varžybų principas nepakito- kiekvienam varžybose užsiregistravusiam automobilio ekipažui (nuo 2 iki 5 žmonių) pateikiamos įvairios originalios, linksmos bei loginio mąstymo reikalaujančios užduotys, kuriomis užšifruotos įvairios Kauno miesto vietos. Dalyviai privalo išspręsti kuo daugiau užduočių bei aplankyti kuo daugiau objektų per nustatytą laiko limitą.

Norint dalyvauti „Rat Race“, Jums tereikia automobilio, bent vieno šturmano (galite turėti kad ir tris- taisyklės to nedraudžia), taip pat fotoaparato. Patariame turėti ir navigacijos prietaisą arba žemėlapį. Tada belieka tik užsiregistruoti puslapyje www.ratrace.lt (kaina- 50 Lt ekipažui) ir SPALIO 18 DIENĄ, 19:00-19:30 ATVYKTI Į DAINŲ SLĖNIO AUTOMOBILIŲ AIŠTELĘ. Registracija vyks ir renginio vietoje, tačiau kaina bus didesnė- 60 Lt ekipažui. Atsiminkite, kad kiekvieną ekipažą turi sudaryti nuo dviejų iki penkių žmonių, kiekvienas dalyvis privalo laikytis visų kelių eismo taisyklių. Už bet kokį pažeidimą ekipažas bus diskvalifikuojamas. Organizatoriai neatsako už dalyvių saugumą ir sveikatą. Ekipažų skaičius gali būti ribojamas!

Norėtume pabrėžti, kad varžybų metu galite tikėtis bet ko, tad jei nesate pasirengę iššūkiams- ši pramoga ne jums.

Kaip visada varžybų nugalėtojai bus gausiai apdovanoti RAT RACE rėmėjų prizais – tiksliausiais alkotesteriais, apsilankymais Zalensų sodyboje, Teises.lt įsteigtu A kategorijos vairavimo kursu, PROMAKSA dovanotomis Yurbuds ausinėmis bei kitų rėmėjų prizais!

Pasidalinti varžybų įspūdžiais kviečiame į E Sporto Barą, kur paskelbsime varžybų rezultatus bei apdovanosime nugalėtojus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius