Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 07

Pasaulio motociklų motokroso čempionato etapas Latvijoje (nuotraukos)

Sekmadienį, Latvijoje, Kegums moto komplekse, „Zelta Zirgs”, įvyko Pasaulio motociklų su priekabomis bei Europos keturačių motociklų čempionatų etapai.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Motociklas

Sekmadienį, Latvijoje, Kegums moto komplekse, „Zelta Zirgs”, įvyko Pasaulio motociklų su priekabomis bei Europos keturačių motociklų čempionatų etapai. Pagrindinę lenktynių dieną kovojo tik patys greičiausi sportininkai, po šeštadienio kvalifikacinių važiavimų patekę į finalinius važiavimus, kurie vyko sekmadienį.

Motociklų su priekabomis klasėje prie starto linijos stojo ir 2 motociklų ekipažai iš Lietuvos: Liutauras Variakojis su Romu Kišūnu, bei Vytautas ir Andžėjus Račkos. Pirmajame važiavime geriau sekėsi Liutaurui ir Romui – jie užėmė 20-ąją vietą. Nedaug nuo jų atsiliko Račkų ekipažas – jie antrąjį važiavimą sugebėjo baigti 23-iojoje vietoje. O pirmajame važiavime po įtemptos kovos nugalėjo belgas Benas Adrianssenas su prancūzu Guenady Auvray. Sulaukę didžiulio sirgalių palaikymo, antrąją vietą iškovojo trasos šeimininkai latviai Maris Rupeiksas bei Kasparsas Stulpelis. Treti finišavo taip pat latviai Janis ir Lauris Daidersai.

Antrajame važiavime geriau sekėsi Račkų ekipažui: jie užemė 21-ąją vietą, o Liutauras Variakojis ir Romas Kišūnas – 23-ąją. Antrajame važiavime greičiausi buvo latviai Maris Rupeiksas ir Kasparsas Stulpelis. Antrąją vietą užemė belgas Benas Addrianssenas ir prancūzas Guenady Auvray. Trečiojoje vietoje liko Vaclavas ir Marekas Rozehnalas. Susumavus abiejų važiavimų rezultatus – nugalėjo Maris Rupeiksas, antrasis buvo Benas Adrianssenas, trečiasis – Vaclavas Rozehnalis.

Keturačių klasėje tarp 25 keturačių, po abieju važiavimų 24 taškus surinkęs Renaldas Petrulionis užemė 5-ąją vietą, o 10 taškų surinkęs Gediminas Bernotas – 19-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius