Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 18

Pasibaigė futbolo turnyras „Ežiogolas“ Elektrėnuose

Lapkričio 9-ąją pasibaigė kasmetinis, šeštasis futbolo turnyras „Ežiogolas", kuris startavo rugsėjo 21 dieną. Turnyro sumanytojai - Valdas Škadauskas ir Rytis Triponas - džiaugiasi, kad turnyras sėkmingai gyvuoja ne vienerius metus, o jaunimas su džiaugsmu iškeičia gatvę į futbolo aikštelę.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Lapkričio 9-ąją  pasibaigė kasmetinis, šeštasis futbolo turnyras „Ežiogolas", kuris startavo rugsėjo 21 dieną. Turnyro sumanytojai - Valdas Škadauskas ir Rytis Triponas - džiaugiasi, kad turnyras sėkmingai gyvuoja ne vienerius metus, o jaunimas su džiaugsmu iškeičia gatvę į futbolo aikštelę.

Dalyviai buvo padalinti į dvi amžiaus grupes: 10-12 ir 13-14 metų. Grupėje varžybos vyko vieno rato sistema, po to komandų laukė pusfinaliai ir finalai. Jauniausių futbolininkų grupėje rungtyniavo penkios komandos: „Viesulas", „Mažasis Vievio žiedas", „Draugystė", „Griaustinis", Beižionių „Gija". Turnyro rengėjai džiaugiasi, kad Beižionių vaikų globos namų direktorius Vilmantas Palčiauskas suburia „Gijos" komandą kiekvienais metais, o jų rezultatai gerėja. Vyresnėlių amžiaus grupėje rungtyniavo 4 komandos: ESSM1, ESSM2, Beižionių „Gija" ir FC „Barcelona" (Vievis).

Lapkričio 9 d. įvyko abiejų grupių finalai. Puikią atmosferą bei šventinę nuotaiką kūrė garso aparatūra, kuri buvo sumontuota specialiai finalams, kad vaikai galėtų pasijausti tarsi didžiausios futbolo žvaigždės. I grupės finale susirungė Elektrėnų „Viesulas" ir „Mažasis Vievio žiedas". Jau rungtynių pradžioje šeimininkai užspaudė savo varžovus, o jiems neliko nieko kito, o tik stengtis saugoti savo vartus, tačiau to padaryti nepavyko, „Viesulo" šturmas pasiteisino ir jie iškovojo pergalę rezultatu 4:1, svečiai paguodos įvartį įmušė paskutinę rungtynių sekundę, tai vėliausias įvartis turnyro istorijoje. Trečiąją vietą užėmė „Draugystė". II grupės finalas buvo tarp ESSM pirmosios ir antrosios komandų. Rungtynes geriau pradėjo ESSM1 komanda, kuri po 11 metrų baudinio įsiveržė į priekį. Po kelių akimirkų sekė ir įspūdingo grožio antrasis įvartis, tačiau antroji ESSM komanda nesutriko, ji perėmė iniciatyvą ir sušvelnino rezultatą. Apmaudu, kad antrojo kėlinio pradžioje apmaudžios ESSM2 komandos vartininko klaidos leido varžovams nutolti trijų įvarčių persvara. Tačiau komanda nepasidavė, pademonstravo kovotojų charakterį, deja iškovoti pergalę sutrukdė laiko trūkumas. Čempionais tapo ESSM1 komanda, iškovojusi pergalę rezultatu 4:3. Trečiąją vietą užėmė Beižionių „Gija".

Turnyrą vainikavo iškilminga uždarymo ceremonija, kurios metu buvo apdovanoti geriausi turnyro žaidėjai ir komandos. Rezultatyviausiu viso turnyro žaidėju tapo Renatas Paberalis, įmušęs 19 įvarčių („Viesulas"), antroje grupėje rezultatyviausias buvo Deividas Marcinkevičius su 7 įvarčiais (ESSM1). Geriausiais vartininkais paskelbti buvo Laisvydas Kudrevičius („Viesulas") ir Irmantas Zinkevičius (ESSM2). Nepastebėta neliko ir daliosios lyties atstovė Reda Šereivaitė („Gija"), kuri nenusileido savo komandos berniukams ir įrodė, kad futbolą gali žaisti visi. Pamiršti neliko ir turnyro atidarymo metu vykusių rungčių nugalėtojai: Erikas Rakauskas (žongliravimas) ir Deividas Marcinkevičius (greičio estafetė), visi šie turnyro dalyviai buvo apdovanoti asmeniniais prizais, o turnyro nugalėtojai buvo apdovanoti aprangomis bei kamuoliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius