Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 27

„Sporticus.lt“ atkrentamųjų apžvalga (II dalis)

Jau anksčiau pradėjome skaitytojus supažindinti su „Sporticus.lt“ pavasario čempionato poromis. Šį kartą tęsiame pristatymą.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Tęsiame „Sporticus.lt“ pavasario čempionato pristatymą. Šiandien pristatysime „Stilklopaslaptis.lt“ ir „Ereliai 2“ ekipų porą. Stiklopaslaptis.lt (58 proc.) – Ereliai2 (42 proc.)

Daug solidžiau „Sporticus.lt pavasario čempionate“ lyginant su „Basketnews.lt iššūkio taure“ atrodo ir „Stiklopaslaptis.lt“ komanda. Prie komandos prisijungė būrys pajėgių žaidėjų. Komandos vadovas Tomas Žukovas ko gero, irgi kelia savo ekipai aukščiausius tikslus. Komanda įrodė, kad gali rungtyniauti galingai. Grupės etape du kartus buvo įveikta, galingai ant popieriaus atrodanti, „MBG Alumni“ ekipa. Atkrentamosiose rungtynėse be vargo buvo susirodota su „Jamman“.

Prasidėjus antrajai balandžio pusei, „Stiklopaslaptis.lt“ buvo įkritusi į duobę. Iš eilės, trijų dienų laikotarpyje, buvo pralaimėta „JBR“ ir „Šalčininkų“ ekipoms. Vis dėlto „Stiklopaslaptis.lt“ nepalūžo ir laimėjo visas po to sekusias rungtynes.

Pagrindinis „Stiklopaslaptis.lt“ komandos privalumas šioje serijoje turėtų būti fizinė jėga. Nors „Ereliai 2“ yra jaunesni ir tuo pačiu fiziškai silpnesni, tačiau jie grupės varžybas pabaigė gana užtikrintai. Iškovoję visas 8 pergales jie savo grupėje užėmė pirmąją vietą, o bendroje įskaitoje įsitvirtino trečiojoje vietoje, į priekį praleisdami tik „Krituliai - gyvasalus.lt“ ir „Champion“ ekipas.

Vis dėlto  komandos varikliukas pradėjo buksuoti antrosiose pirmojo atkrentamųjų rungtynių rato rungtynėse. Dėl tam tikrų aplinkybių abejos rungtynės vyko „Ereliai 2“ namų arenoje. Pirmąsias „Ereliai 2“ laimėjo gana solidžia – 16 taškų persvara. Antrosiose „Mircodis“ parodė charakterį ir trečiajame kėlinuke, įgiję 16 taškų persvarą, panaikino visą turėtą deficitą. „Ereliai 2“ atsigavo ir tik geriau sužaidę rungtynių pabaigą peržengė „Mircrodis“ barjerą. Be abejonės didžiausias Erelių privalumas yra komandos strategas – Arūnas Umbrasas. Treneris puikiai sustyguoja komandos žaidimą ir sunkiais komandos momentais padeda priimti teisingus sprendimus.

Komandų lyderiai statistinėse kategorijose: Stiklopaslaptis.lt / Ereliai 2 Naudingumas Antanas Udras 41,3 / Modestas Gilys 26,4 Taškai Antanas Udras 27,3 / Modestas Gilys 22,3 Atkovoti kamuoliai Antanas Udras 14,7 / Julius Kubertavičius 8,1 Rezultatyvūs perdavimai Andrius Liachovičius 4,1 / Donatas Šova 5,1 Perimti kamuoliai Andrius Liachovičius 2,7 / Arnoldas Vagneris 3 Blokuoti metimai Jonas Norvaišas 2,5 / Modestas Gilys 0.9

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius