Prisijungti
3 asmenims Užtruksite: Įvertinkite: 4.0 5 / 3
Jau įvertinote šį receptą

Pica su krevetėmis

Pica su krevetėmis
Fotolia nuotr. / Pica su krevetėmis

Ingredientai

Kaip gaminti

1. Miltus suberkite į dubenį, viduje padarykite duobutę, į ją sudėkite trupintas mieles, suberkite cukrų ir druską, įpilkite 4 šaukštus šilto vandens. Mielių masę lengvai ištrinkite, tada ant viršaus berkite miltų, dubenį uždenkite rankšluostuku ir palikite šiltoje vietoje apie 20 minučių, kad tešla pakiltų.

2. Į pakilusią tešlą supilkite apie pusę stiklinės vandens, šaukštą aliejaus, virtuviniu kombainu užmaišykite vientisą tešlą, aptepkite aliejumi ir dar dviem valandoms palikite pakilti.

3. Tada iškočiokite norimo dydžio papločius, kiekvieną jų aptepkite aliejumi.

4. Ant paruoštų picos papločių dėkite per pusę perpjautų vyšninių pomidoriukų, alyvuogių puselių, žiedynėliais išskirstytų brokolinių kopūstų, berkite smulkintų česnakų, krevečių, pagal skonį druskos, pipirų, raudonėlių, smulkintų bazilikų.

5. Picą kepkite iki 220 ºC temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.

Pagaminsite per 40 min. (neskaičiuojant tešlos kildinimo laiko).

Kategorijos

 
Komentarai: 1

Daugiau receptų

Desertinis varškės sūris su želė gabaliukais

Desertinis varškės sūris su želė gabaliukais (4 asm.)

Želatiną suberkite į 250 ml pieno ir palikite, kad išbrinktų. Skirtingų spalvų želė užpilkite karštu vandeniu ir supilstykite į atskiras formas. Atvėsusią sudėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Galite pilti kiek mažiau vandens, kad želė būtų standesnė...
Zefyrų tortas su braškėmis

Zefyrų tortas su braškėmis (6 asm.)

Želatiną sumaišykite su 4 valg. š. pieno ir palikite 15–20 minučių, kad išbrinktų. Po to, karšto vandens vonelėje, įstatę indą, ištirpinkite. Grietinėlę plakite apie 1 minutę elektriniu plakikliu, kol nepradės tirštėti, tuomet supilkite pieną ir sudė...
Jogurtinis tortas su kiviais

Jogurtinis tortas su kiviais (6 asm.)

Sutrinkite sausainius iki vientisos masės ir sumaišykite su tirpintu sviestu. Suformuokite torto formoje pyrago pagrindą. Želatiną užpilkite puse stiklinės šilto vandens ir palikite 30 minučių. Vėliau ištirpinkite. Kivius susmulkinkite, sudėkite į...
Šokoladinis tortas su varškės įdaru

Šokoladinis tortas su varškės įdaru (6 asm.)

Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu. Gauta mase išklokite torto formą. Šokoladą ištirpdykite karšto vandens vonelėje, suberkite miltelinį ir vanilinį cukrų. Į gautą masę įmaišykite varškę ir gerai ištrinkite iki...
Baltojo šokolado pyragas

Baltojo šokolado pyragas (4 asm.)

Pyragas purus, tačiau visai nesausas. Tiesiog tirpsta burnoje. Labai pavykęs desertas!

Tortas „Paukščių pienas“

Tortas „Paukščių pienas“ (6 asm.)

PASIRUOŠIAME BISKVITUS. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir miltais. Tešlą padalinkite į dvi lygias dalis. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Tortinėje, išklotoje kepimo popieriumi, po vieną iškepkite biskvitus. Palikite atvėsti, o tada...
Indiška „Naan“ duonelė

Indiška „Naan“ duonelė (4 asm.)

Mielių miltukus sumaišykite su cukrumi ir užpilkite šiltu vandeniu, kelias minutes palaukite, kol suputos. Supilkite pieną, paplaktą kiaušinį bei druską. Po truputį berkite miltus ir minkykite tešlą. Užminkykite minkštą vientisą tešlos rutulį, dė...
Kreminės lašišos užkandis

Kreminės lašišos užkandis (6 asm.)

Sūrį, lašišą ir prieskonius sudėkite į gilų indą ir sumalkite iki vientisos masės. Tepkite (arba spauskite konditeriniu švirkštu) ant krekerių ir papuoškite žalumynais. Iš nurodyto kiekio produktų, gausite nemažą indelį kremo. Išeis kelios lėkštės...
Bulvių duona

Bulvių duona (4 asm.)

Bulves išvirkite su lupenomis, atvėsinkite ir sutrinkite iki vientisos masės. Sviestą ištrinkite su druska. Supilkite į šią masę miltus. Gerai išmaišykite. Įmaišykite į tešlą mieles. Paskui bulvių masę. Galiausiai pamažu pilkite pieną ir maišykite....
Rūgštynių sriuba su kukulaičiais

Rūgštynių sriuba su kukulaičiais (4 asm.)

Bulves nuskuskite. Iš vištienos faršo suformuokite nedidukus kukulaičius, apvoliokite juos miltuose. Užvirkite apie 2 l vandens. Suberkite bulves ir šaukštu suleiskite kukulaičius. Rūgštynes nuplaukite ir susmulkinkite. Berkite jas į puodą, kai bulvė...
Parašykite atsiliepimą apie Ji24.lt