Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar visoms moterims tinka putlios lūpos?

Kai į žvaigždžių Olimpą įžengė Angelina Jolie, visos moterys vienareikšmiškai pradėjo eiti iš proto dėl jos lūpų. Putlios, minkštos, dailios – tokios, kurias nori bučiuoti vyrai.
Kylie Jenner anksčiau (2011-ųjų vasarį) ir dabar (2014-ųjų balandį)
Kylie Jenner anksčiau (2011-ųjų vasarį) ir dabar (2014-ųjų balandį) / „Scanpix“/AFP ir „Instagram“ nuotr.

Nieko keisto, kad pastaruoju metu damos didinasi savo lūpas pačiais įvairiausiais būdais – hialurono, botokso injekcijomis, netgi renkasi specialius prietaisėlius, kurie padeda kelioms valandoms pabūti putlialūpe gražuole.

VIDEO: Putlesnės lūpos akimirksniu

Tačiau pamiršome paminėti dar vieną veiksmingą dalyką – makiažą. Vien Youtube puslapyje galime rasti tūkstančius pamokėlių, kaip padidinti lūpas vizualiai, o viso to meistrė, šiuo metu esanti ant bangos Kardashian šeimos atžala Kylie Jenner (17 m.)

„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner
„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner

Internautai spėlioja, ar tik mergina nebus įnikusi į plastinės chirurgijos specialistų teikiamas paslaugas? Juk jeigu palygintume jos nuotraukas, darytas dar prieš kelerius metus, matosi, jog merginos išvaizda išties pasikeitusi. Visgi Kylie tikina, kad ją itin žeidžia tokios kalbos, mat jos grožis natūralus, tik kiek pagražintas makiažo priemonėmis…

Taip pat skaitykite: Šmaikštus ir išradingas lūpų makiažas: ar išdrįstumėte taip pasipuošti?

Galime ginčytis, tačiau jeigu lūpų dažai ir atitinkama makiažo technika gali padėti visiškai pasikeisti ar bent kiek padidinti siauras lūpas, kodėl gi neišbandžius? Štai šiame humoristiniame „BuzFeed“ videofilmuke galite pamatyti rezultatą – kaip atrodė moterys, nusprendusios paputlinti lūpas makiažo pagalba. Ar tikrai visoms tiks Kylie Jenner makiažas?

Visų pirma patariama paryškinti lūpų kontūrus, tiksliau tariant, juos nusipiešti, vėliau dažais ir kitomis makiažo priemonėmis reikia užpildyti naujos formos lūpas. O tai jau neatrodo natūraliai, ką jau bekalbėti apie tai, jog toks lūpų padidinimas išties rizikingas: gali nusiplauti, kai valgote, geriate, o jeigu eisite į pasimatymą, tikėtina, vėliau vis tiek teks atskleisti, kaip atrodote iš tikrųjų. Stebuklingas lūpų makiažas dar ir atrodo keistokai, kadangi turi būti atliktas nepriekaištingai tobulai. Na, o šiuo atveju…

VIDEO: Moterys išbandė Kylie Jenner makiažą

Beje, putlios lūpos Kylie Jenner tinka, nors matosi, kad makiažo ji tikrai negaili. Tačiau faktas, jog didesnės lūpos ne visada „įsipaišo“ į bendrą įvaizdį ir paverčia moteris veikiau karikatūromis nei dailiomis viliokėmis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius