Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gaminame pačios: gaivus tonikas veidui

Jei norite, kad vasarą jūsų oda būtų graži ir skaisti, ją būtina gerai drėkinti ir gaivinti. Šiuo atveju jums tiesiog neišvengiamai būtinas tonikas. Žinoma, tonikų pasiūla kosmetikos parduotuvėse tiesiog begalinė. Bet šią priemonę visai lengvai galite pasiruošti ir namie. Siūlome keletą variantų.
Atgaiva veidui
Atgaiva veidui / Shutterstock nuotr.

 

Mėtų tonikas. Saujelę šviežių mėtų sukapokite, užpilkite verdančiu vandeniu, palaikykite valandą, kad pritrauktų, tada atvėsinkite ir supilkite į purkštuvą. Tinka visų tipų odai.

 

Rožių lapelių tonikas. 2–3 valgomuosius šaukštus kvepiančios rūšies rožių žiedlapių susmulkinkite, užpilkite stikline verdančio vandens ir palaikykite 30 minučių, kad prisitrauktų. Perkoškite, atvėsinkite ir supilkite į tamsaus stiklo buteliuką. Tinka sausai, jautriai, šerpetojančiai veido odai gaivinti. 

 

Petražolių tonikas. 2 šaukštus šviežių smulkintų petražolių užpilkite 1,5 stikline karšto vandens, po valandos perkoškite, atvėsinkite ir įvarvinkite kelis lašus citrinos sulčių. Tinka riebiai, mišriai, papilkėjusiai odai gaivinti.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius