Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karščiausios pavasario makiažo spalvos

Pavasaris jau čia! Įsisuka jis spalvingais vėjais ne tik į drabužių spintą, bet ir į kosmetinę. Kokios spalvos šiais metais labiausiai trauks dėmesį? Žvalgomės ir bandome suspindėti.
Karščiausios pavasario makiažo spalvos
Karščiausios pavasario makiažo spalvos / Fotolia nuotr.

► Sultingu purpuru alsuojančios lūpos

Greičiausiai jau girdėjote, kad šių metų spalva – švytinti orchidėjų. Taigi makiaže nevenkite šios paletės. Įspūdingai atrodo ryškūs lūpų dažai: rinkitės nuo tamsiausių violetinių iki ryškiausios rožinės. Žinoma, dažydamosi atsižvelkite, kur keliausite – taip lengviau išsirinksite tobulą atspalvį.

Fotolia nuotr./Ryškus lūpdažis
Fotolia nuotr./Ryškus lūpdažis

► Dangaus mėlio akys

Smaragdiniai atspalviai, sumišę su jūros mėliu, – puikus pavasario šauksmas. Akys tegu primena ką tik besiskleidžiantį sodo rojų… Tačiau šias spalvas derinkite su švelniu lūpdažiu, kitu atveju galite atrodyti labai pretenzingai. Arba priminti cirko artistę. Na, rinktis jums.

Fotolia nuotr./Akių šešėliai
Fotolia nuotr./Akių šešėliai

► Levandų terapija

Taylor Swift dažydamasi bene niekada neprašauna. Vienas iš šio pavasario „must have“ – tai levandų atspalviai, derinami su aukso, bronzos spindesiu. Manome, kad dainininkei idealiai tinka švelnus ir subtilus levandos prisilietimas. Pagražinkite dieninį makiažą švelniai rausvu blizgiu ir žavingais violetiniais, šydą primenanačiais akių šešėliais.

„Scanpix“ nuotr./Taylor Swift
„Scanpix“ nuotr./Taylor Swift

► Aukso spalvos skruostai, akys ir lūpos

Ne viskas vienu kartu, tačiau perlamutrinis spindesys niekur nedingo.  Populiariausias šio pavasario atspalvis – auksas. Puikiai atrodys gaivūs, lyg permatomi skruostai, apibarstyti aukso dulkėmis, spindinčios lūpos ar gundančios akys. Tokiam makiažui niekada neatsispiria aktorė Eva Longoria bei dainininkės Beyonce ar Jennifer Lopez.   

„Scanpix“ nuotr./Eva Longoria
„Scanpix“ nuotr./Eva Longoria

► Raudonasis apelsinas

Lūpos tevilioja, težiba ryškumu... Oranžinis atspalvis – tikras pavasario šauklys. Eikite paskui jį. Žvilgtelėkite į Jessicos Albos makiažo akcentą! Drąsus, gyvybingas ir labai madingas. Taigi, drąsiai tarkite: TAIP!

„Scanpix“ nuotr./Jessica Alba
„Scanpix“ nuotr./Jessica Alba

► Labai labai mėlyna

Aktorė Lupita Nyong'o, dabar jau garsiosios „Oskarų“ statulėlės laimėtoja, nuo pat pradžių išsiskyrė išradingu ir nepriekaištingu stiliaus pojūčiu. Ryškiai spindinti mėlyna ir populiarioji 2014-ųjų orchidėjų spalva ant jos veido sugulė pribloškiančiu duetu. Būkime atviros, ne kiekviena moteris išdrįs rizikuoti štai tokiais atspalviais, tačiau Lupita atrodo geriau negu tobulai. Ir demonstruoja mums dvi madingiausias pavasario makiažo spalvas – išbandykite mėlyną akių šešėlių paletę, pieštuką ir jau aukščiau aprašytus ryškius lūpų dažus. Žinoma, nebūtinai kartu.

„Scanpix“ nuotr./Lupita Nyong'o
„Scanpix“ nuotr./Lupita Nyong'o


► Nagai nagučiai

Eksperimentuokite ir leiskite jiems sužibėti įvairiausiomis spalvomis. Pirmenybę teikite pastelinėms, tačiau akis traukiančioms spalvoms. Tarkime, citrinos geltonis, persikų šviesa, mangų sultingumas ar dangaus žvaigždėtumas – nuostabus ir be galo seksualus pasirinkimas.

Fotolia nuotr./Spalvingas manikiūras
Fotolia nuotr./Spalvingas manikiūras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius