Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keisčiausios 2013-ųjų grožio tendencijos

Sakoma, kad grožis – skonio reikalas. Tačiau kai kurios kosmetinės procedūros itin stebina, netgi lengvai šokiruoja... Šiais metais ne viena žvaigždė nusprendė išbandyti ką nors nauja. Koks rezultatas?..
Makiažas
Makiažas / Shutterstock nuotr.

► Žėrintys kristalai

Per Christian Dior šou sužėrėję kristalai lyg viesulas įsiveržė į žvaigždžių makiažo pasaulį. Jie atrodo labai šventiškai, dailiai ir, sutikite, tikrai neįprastai. Opiausias klausimas – ar sugebėtume pakelti akių vokus, padauginus brangiųjų akmenukų? O kodėl šiek tiek nepaeksperimentavus prieš gražiausias metų šventes?!


► Mėlynos lūpos

Anksčiau tamsiai mėlynos spalvos manikiūras keldavo šiurpą ir sulaukdavo efektingų palyginimų. Šiandien moterys dažosi mėlynais lūpų dažais ir dėl to nesuka sau galvos. Na, bent jau atlikėja Rihanna. Kaip manote, ar jai tinka tokia spalva?

Scanpix nuotr. / Atlikėja Rihanna
Scanpix nuotr. / Atlikėja Rihanna

► Kam reikalingi antakiai? Galima ir be jų!

Dainininkė Miley Cyrus mėgsta šokiruoti ne tik scenoje. Ji nusirėžė plaukus, nesuskaičiuojamąjį kartą apsinuogino, o dabar dar išsibalino antakius! Ar tokia grožio tendencija turi šansą išpopuliarėti? Tikėkimės, kad ne...

„Instagram“ nuotr. / Miley Cyrus ir Miranda Kerr
Instagram nuotr. / Miley Cyrus ir Miranda Kerr

► Kraujo procedūros

JAV jau ne vienerius metus kalbama apie vampyriškas veido procedūras, kurių metu iš paciento paimtas kraujas įšvirkščiamas po oda. Sakoma, kad po jų veido oda atrodo sveika ir jaunatviškai spindi. Šią kontroversišką procedūrą išbandė ir realybės šou žvaigždė Kim Kardashian. O ji juk mėgsta stebinti ir tai demonstruoti socialiniuose tinkluose, ar ne? Svarbiausia, kad procedūra ne tik skausminga, – tai atrodo tikrai nekaip.

Instagram.com nuotr. / Kim Kardashian
Instagram nuotr. / Kim Kardashian

► Dantų puošmenos

Dantų puošmenas išbandė ne viena žvaigždė: Beyonce, Miley Cyrus, Katy Perry, Madonna... Vargu ar galima sakyti, kad jos atrodo dailiai, nes sukuriamas efektas toli gražu neatskleidžia gražios įžymybių sniego baltumo šypsenos. Tačiau mada yra mada!

Scanpix nuotr. / Iš kairės: atlikėjos Madonna ir Katy Perry
Scanpix nuotr. / Iš kairės: atlikėjos Madonna ir Katy Perry

► Pastelinės plaukų sruogos

Dar vienas šukuoseną gražinantis grožio brangakmenis. Bent jau žvelgiant į dainininkės Keshos įvaizdį. Subtilu, dailu ir labai netikėta. Kartkartėmis galima išbandyti ir tokią keistenybę. Šiais metais Holivudas mielai žėrėjo spalvų vaivorykšte, ir negali ginčytis, kai kurios žvaigždės atrodė tobulai.

Scanpix nuotr. / Iš kairės: atlikėjos Kesha, Avrile Lavigne, Willo Smitho dukra Willow Smith.
Scanpix nuotr. / Iš kairės: atlikėjos Kesha, Avrile Lavigne, Willo Smitho dukra Willow Smith

► Skusta galva

„Gražu tai ar ne?“ – kyla klausimas pažvelgus ir į pasaulinio garso žvaigždes, ir į jas taip drąsiai mėgdžiojančias gerbėjas. Akivaizdu, kad tai puikus būdas kardinaliai pasikeisti. Drąsesnės skutasi visą galvą, o norinčios patirti, ką reiškia trumpi plaukai, iš pradžių išbando pankų šukuosenas, kai nuskutama tik dalis plaukų. Variacijų daug, tačiau tinka ne visoms...

Scanpix nuotr. / Kairėje: Willo Smitho žmona Jada Pinket Smith; dešinėje: atlikėja Jessie J.
Scanpix nuotr. / Kairėje: Willo Smitho žmona Jada Pinket Smith; dešinėje: atlikėja Jessie J.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius