Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per tris savaites seserys sulieknėjo 13 kilogramų

Paskutinioji projekto „Lieknėjame dviese“ pora, seserys Ieva ir Agnė, skundėsi, kad niekaip negali ištrūkti iš užburto rato. Kasmet seserų svoris tik didėjo, o efektyviai kovoti su kilogramais taip ir nepavyko. Išbandžiusios 21 dienos „Nutriless“ lieknėjimo metodą abi šypsosi: viskas yra įmanoma!
Projektas „Lieknėjame dviese“
Projektas „Lieknėjame dviese“ / Partnerio nuotr.
Temos: 1 Lieknėjimas

Projekto pradžioje 41 metų Ieva svėrė 90, o jos sesuo, 35 Agnė – 122 kilogramus. 10 dienų moterys laikėsi specialaus „Nutriless“ mitybos režimo. 5 kartus per dieną, kas 3 valandas jos valgė tik pakaitinį maistą – „Nutriless“ vanilės ir šokolado skonio kokteilius bei kreminę vištienos sriubą.

Laikydamosi rekomendacijų jos per dieną stengėsi išgerti ne mažiau kaip po 2 litrus vandens ir nueiti ne mažiau kaip 10 tūkstančių žingsnių. Vėliau, dar 11 dienų seserys laikėsi specialiai joms sudaryto mitybos plano. Be joms įprasto maisto, jame liko ir „Nutriless“ produktų, kuriuos jos vartojo 2 ar 3 kartus per dieną.

Rezultatas – po 21 dienos Ieva nuo 90 kilogramų sulieknėjo iki 84 kilogramų, o Agnė – nuo 122 iki 115 kilogramų. Pagal dietologijos klinikoje „Dietos sistema“ užfiksuotus rezultatus, moterys didžiosios dalies svorio neteko iš riebalinio sluoksnio. Kad seserys sulieknėjo pradėjo matytis ne tik ant drabužių. Aplinkiniai ėmė pastebėti ryškėjančius moterų skruostikaulius ir dailesnius kaklus.

Partnerio nuotr./Projektas „Lieknėjame dviese“
Partnerio nuotr./Projektas „Lieknėjame dviese“

„Dabar, po 21 dienos, jau galime apžvelgti savo nueitą kelią. Pati pradžia, neslėpsiu, mums buvo labai sunki. Pirmųjų dienų euforiją vėliau keitė noras viską mesti. Labai padėjo tai, kad šiame projekte buvome dviese ir įsipareigojome siekti užsibrėžto tikslo. Galiu pasakyti kiekvienai moteriai – apsispręskite, kad ir kas nutiktų, ištverti 21 dieną ir pamatysite – jūsų gyvenimas pasikeis“, – tikina Ieva.

Seserys įsitikinusios, kad būtent 3 savaitės yra tas laikas, per kurį įvyksta lūžis. Dabar jos nebesižvalgo atgal ir tikina, kad nebenorėtų susigrąžinti buvusio gyvenimo būdo.

„Mūsų gyvenime įvyko daug svarbių pokyčių. Išmokome planuoti laiką, valgyti reguliariai, sveikai ir saikingai, gerti daugiau vandens, aktyviau judėti. Kai matai, kaip drabužiai laisvėja, pati esi lieknesnė, energingesnė, vikresnė – nebesinori žvalgyti atgal. Todėl mūsų lieknėjimo kelias dar nesibaigė“, – tikina Agnė.

Partnerio nuotr./Projektas „Lieknėjame dviese“
Partnerio nuotr./Projektas „Lieknėjame dviese“

Moteris prisipažįsta, kad pradžioje buvo labai sunku atsispirti įvairioms pagundoms ir galvoje vis sukosi mintys, kaip galima apgauti sistemą. Tačiau tiek sesers palaikymas, tiek atsakomybė prieš projekto dalyvių pažangą sekančius skaitytojus neleido palūžti.

„Dabar jau viskas – vakare esu visiškai rami ir nebegalvoju apie maistą. Jaučiuosi soti ir rami, nors pirmosios dienos buvo siaubingos – galvojau vien apie tai, kaip noriu valgyti. Dabar, kai jau pagavau pagreitį, susiformavo geri įpročiai, svoris krenta greičiau“, – pasakoja Agnė.

Seserys juokauja, kad 21 dieną jų pasisveikinimas būdavo ne „Labas rytas“, o „Kiek sveri?“. Jos ir toliau stebės savo kūno svorį, stengsis stiprinti naujai suformuotus įpročius.

„Iš tiesų, tai nėra taip sunku, kaip gali atrodyti. Iš pradžių mes galvojome, kaip reikės ištverti tas tris savaites, o dabar žinome – kiekviena moteris ar kiekvienas vyras gali tai padaryti. Svarbiausia, nepasiduoti po euforijos užeinančiam pesimizmui, ypač, tuo metu, kai svoris kurį laiką nustoja kritęs. Reikia prisiminti – jeigu viską darai teisingai – svoris vis tiek kris“, – pataria Ieva.

Projekto dalyvės neabejoja – „Nutriless“ lieknėjimo metodas veikia. Seserys jį rekomendavo ir ne vienam žmogui iš savo aplinkos, nes niekas geriau taip nemotyvuoja, kaip akivaizdžiai matomi rezultatai.

Apie tai, ką seserys patyrė per 21 lieknėjimo dieną galite pasižiūrėti ir šiame video:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius