Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Purškiamasis makiažas: ateitis ar realybė?

Holivudas jau pamišęs dėl šio makiažo, o Lietuvoje tai vis dar naujovė. Pirmąkart girdite apie purškiamąjį makiažą?..
Purškiamasis makiažas
Purškiamasis makiažas / „Youtube“ stopkadras
Temos: 1 Odos priežiūra
Asmeninio archyvo nuotr. / MB „Elitera“ direktorė G. Sabaliauskienė
Asmeninio archyvo nuotr. / MB „Elitera“ direktorė G. Sabaliauskienė

Kuo šis makiažas ypatingas, klausiame MB „Elitera“ direktorės G. Sabaliauskienės – DINAIR purškiamojo makiažo atstovės Lietuvoje.

– Kas yra purškiamasis makiažas ir kaip jis daromas?

– Purškiamasis makiažas – alternatyva įprastam makiažui, daromam su šepetėliais. Jam naudojamas specialus kompresorius su plieniniu antgaliu, į kurį pilame dažus ir purškiame ant veido. Kompresorius paverčia makiažo priemonę itin smulkia dulksna, todėl makiažas padengimas labai tolygiai.

– Kodėl verta purškiamąjį makiažą rinktis vietoj įprasto?

– Šis makiažas turi daug privalumų. Pirmiausia – tai tolygus odos padengimas (su šepetėliais to neišgausi). Nuotraukose šis makiažas atrodo lyg jau patobulintas nuotraukų redagavimo programomis. Kitas privalumas – nepriekaištinga higiena: nereikia jaudintis, kad esi dažomas tais pačiais šepetėliais, kurie buvo naudojami kitiems žmonėms. Be to, šiuo purškikliu galima nupurkšti absoliučiai viską: drėkiklius, pudrą, šešėlius, skaistalus, kontūrus, lūpas, antakius. Na, o kas mėgsta fantazy stiliaus makiažus – galimybės neribotos. Trafaretais dvigubai gražiau ir greičiau išpurkšite reikiamas formas ir spalvas. Dar vienas purškiamojo makiažo privalumas – sutaupoma laiko. Sutikite, juk pabosta sėdėti salone valandą ar net kelias, kol bus padarytas tobulas makiažas. Purškiamojo makiažo priemonėmis šventinis makiažas padaromas vos per 15–20 min., o rezultatas tikrai viršija lūkesčius.

– Šiam makiažui naudojamos įprastos makiažo priemonės ar reikia specialių?

– Taip, purškiamajam makiažui naudojamos specialios DINAIR makiažo priemonės. Jos yra itin skystos ir pagamintos vandens pagrindu. DINAIR makiažo priemonių privalumas – jose nėra parabenų ir kitų kenksmingų medžiagų. Kai kurios klientės net juokauja, kad eina su šiuo makiažu net miegoti, nes jis gydo odą.

– Kaip daromas šis makiažas?

– Geras klausimas. Iš tiesų su purškiamuoju makiažu yra šiek tiek kitaip nei su įprastu. Pirmiausia nupurškiame šešėlius, antakius, tuomet pudrą ir pačioje pabaigoje – veido drėkiklį. Darant įprastą makiažą, viskas būna atvirkščiai.

– Ar ilgai jis išlieka nepakitęs?

– DINAIR makiažo priemonės išlieka iki 24 valandų. Todėl šventės įkarštyje nereikia nerimauti, kad nubėgo pudra, akių šešėliai ir pan.

– Ar šis makiažas tinka moterims, turinčioms problemišką odą?

– Žinoma, netgi galima sakyti, kad jis joms ir skirtas. Dėl ypatingo maskavimo, šios priemonės leidžia paslėpti aknę, raudonas dėmes, randelius ir netgi tatuiruotes.

Purškiamojo makiažo esmė – makiažas neturi matytis, oda turi atrodyti spindinti, sveika, lygi ir švelni kaip kūdikio.

Kaip daromas purškiamasis makiažas, galite  pamatyti šiuose Youtube vaizdo filmukuose:

VIDEO: Purškiamas akių makiažas
VIDEO: Heloviniškas „Fantazy“ stiliaus makiažas
VIDEO: Purškiamojo makiažo priemonėmis galima užmaskuoti netgi tatuiruotes, randus ar įvairius itin į akis krintančius odos defektus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius