Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Veiksmingos kaukės jautriai paakių odai

Paakių oda švelni, jautri ir greičiausiai pradeda vysti bei raukšlėtis. Taigi nieko keisto, kad jai reikalinga intensyvesnė ir išskirtinė priežiūra. Na, o palepinti odą naminėmis kaukėmis galime kiekviena. Kviečiame išbandyti!
Kaukės paakių odai
Kaukės paakių odai / Fotolia nuotr.
Kaukė su petražolėmis ir grietine
 
Ši kaukė išsiskiria tuo, kad šviesina odą. Sumaišykite kelis valg. š. grietinės su 1 arbat. š. trintų petražolių. Kaukę užtepkite po akimis ir pridenkite drėgnais vatos diskeliais. Po 15 minučių nuplaukite šiltu vandeniu. 
 
Virtų bulvių kaukė
 
Jos, sakoma, daro tikrus stebuklus, kadangi malšina patinimus, paburkimus ir greitai sugrąžina akių švytėjimą. Pats paprasčiausias receptas – tai išvirti bulves su lupenomis ir palaukti, kol atvės, tačiau neatšals. Dar šiltą perpjaukite pusiau ir priglauskite prie paakių zonos. 
 
Žalių bulvių kaukė
 
Sutrinkite žalią bulvę iki vientisos masės, sumaišykite ją su 1 valg. š. pieno ir 2 valg. š. miltų. Užtepkite gautą masę ir palikite 15–20 minučių. Nuplaukite šiltu vandeniu. 
 
Saldi medaus kaukė 
 
Ji puikiai tinka sausai, suglebusiai odai. Sumaišykite 1 arbat. š. medaus su kiaušinio tryniu ir gerai išplakite. Gautą masę tepkite ant paakių zonos ir palikite 10 minučių. Nuplaukite drungnu vandeniu. 
 
Persikų kaukė
 
Ši kaukė tiks visam veidui. Prinokusį persiką sutrinkite iki vientisos masės, pagardinkite 1 arbat. š. grietinėlės, 1 arbat. š. krakmolo, 1 arbat. š. kokosų aliejaus. Palaikykite apie 10–15 minučių. Nuplaukite šiltu vandeniu. 
 
Bananų kaukė
 
Bananą sutrinkite ir gauta košele palepinkite paakių odą. Geresniam efektui pasiekti sumaišykite su kokosų, alyvuogių aliejumi, medumi, pieno šaukšteliu. Nuplaukite po 10–15 minučių. 
 
Raugintų kopūstų kaukė 
 
Rauginti kopūstai gražina odą, ją drėkina ir maitina. Taigi į marlę suvyniokite raugintus kopūstus ir uždėkite tuos ryšulėlius ant paakių odos. Laikykite 15–20 minučių.  Vėliau nuplaukite šiltu vandeniu. 
 
Kaukė nuo raukšlių
 
Alyvuogių aliejus tinka ir paakių odai prižiūrėti. Išbandykite: 1 arbat. š. alyvuogių aliejaus sumaišykite su 3 lašais vitamino E. Suplakite ir patepkite paakių odą. Palikite, kol susigers. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius