Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 14

Antradienio horoskopas – balandžio 15 d.

Antradienio žvaigždžių prognozės specialiai jums... Pasidomėkite, ar Mėnulio užtemimas ir pilnatis Svarstyklių ženkle paveiks jūsų gyvenimą?
Moteris ant stogo naktį
Moteris ant stogo naktį / Shutterstock nuotr.

Avinas Avinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jūsų partnerystės sektoriuje vykstanti pilnatis dar sutampa su Mėnulio užtemimu. Tad taikinyje – jūsų santykiai. Kalbėkitės, atvirai, bet garbingai. Išsakę, kas lyg sunki našta užgulė jūsų širdį, išklausykite ir jį ar ją. Tačiau, eidami kompromisų keliu, nepersistenkite. Jei akivaizdu, kad reikia paleisti, – paleiskite, nes užtemimas yra tinkamiausias metas atsikratyti visko, kas nereikalinga.

Jautis Jautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Dėl pokyčių, kurie tuoj įvyks arba jau vyksta jūsų rutinoje ar net jūsų kūne, dėkokite Mėnulio užtemimui. Jis be jūsų pastangų sujauks jūsų kasdienybę ir santykius su kolegomis. O ką galite padaryti jūs, žvelgdami pokyčiams ar krizei į akis? Būkite aktyvūs, atvirai žvelkite į pasiūlymus ir nelaukite, kol kas nors visą darbą atliks už jus.

Dvyniai Dvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pagrindiniai dramos, kurią sukurs užtemimas ir pilnatis Svarstyklių ženkle, herojai bus  romantiški jūsų santykiai, kūrybos vaisiai ir viskas, kas jūsų gyvenimą daro žaismingesnį. Deja, apie žaidimus galvosite mažiausiai, nes tapsite pernelyg jautrūs viskam, kas susiję su jūsų saviraiška. Bendraukite, nes tai padės jums atsiskleisti. Beje, šiame kelyje į tikslą elkitės kuo diplomatiškiau.

Vėžys Vėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Taikos paliaubos namuose ir pastangos sukurti ramią buveinę širdyje turėtų būti  svarbiausia jūsų užduotis dabar, kai vyksta Mėnulio užtemimas. Tiesa, šiame kelyje jums ne kartą teks pasiduoti neįveikiamoms šeimos problemoms. Eidami prieštaravimų keliu, aiškiau suprasite save ir sukursite geresnes sąlygas profesiniams iššūkiams įveikti.

Liūtas Liūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ką manote apie įspėjimą, kad konfliktas neišvengiamas? Galite apsieiti be to? Iš tiesų taip. Užtemimas Svarstyklių ženkle apdovanos jus aiškiu mąstymu, nepagailės objektyvumo ir gebėjimo klausytis. Tai padės išgirsti tiesą ir rasti aplinkkelių, padedančių įveikti komplikuotus santykius su artimaisiais bei pažįstamais ir, žinoma, užmegzti vertingų pažinčių ateityje.

Mergelė Mergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jūsų finansiniai reikalai ir asmeniniai resursai bus nušviesti nauja šviesa. Visa tai, kaip ir jūsų poreikis konkuruoti, yra ne kas kita, kaip Mėnulio užtemimo poveikis. Kokios pasekmės? Viskas priklausys nuo jūsų pasirinkimo. Nesiekite dominuoti ir geriau neišsiskirkite iš kitų, mąstykite strategiškai. Pirmiausia nuraminkite savo emocijas, antraip ištarsite tai, dėl ko vėliau gailėsitės.

Svarstyklės Svarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pilnatis ir Mėnulio užtemimas jūsų ženkle gali iš esmės pakeisti jūsų santykius. Užuot klaidžioję tamsoje ir ieškoję prasmės detalėse, pažvelkite į savo santykius su artimu žmogumi iš tolesnės perspektyvos. Nelaukite, kol antroji jūsų pusė jums pasiūlys ką nors intriguojančio. Būkite teigiamų pokyčių iniciatoriai – tai nėra sunku. Be to, puikiai žinote, kaip viskas turi būti.

Skorpionas Skorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Palikite praeitį praeičiai, mat tai geriausias būdas, kad viduje pagaliau įsiviešpatautų taika. O kai ten bus ramybė, atrasite ją ir išoriniame pasaulyje. Jei turite kam atleisti – atleiskite. Jei turite ką pamiršti – pamirškite. Ramybė neįkainojama, nes ji siūlo sprendimų, kurie bus svarbūs jūsų kasdienybei. Jei galite, trumpam pabėkite nuo kasdienio šurmulio į ramų gamtos kampelį.

Šaulys Šaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nemėgstate prašyti bičiulių pagalbos? Keiskite savo įpročius dabar, kai draugų sektoriuje vyksta Mėnulio užtemimas. Jūsų pasiryžimas nuolankiai priimti pagalbą darys tikrus stebuklus. Be to, suprasite, kad tarp sąvokų „imti“ ir „duoti“ galima dėti lygybės ženklą. Pasiryžę priimti atgalinį ryšį, sutaupysite marias laiko ir išgirsite ne vieną naudingą idėją.                      

Ožiaragis Ožiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šis užtemimas baksnos pirštu į profesinius jūsų reikalus. Jei iki šiol nutrūktgalviškai lipote karjeros laiptais, bandydami nepaisyti niekieno pastabų ar pasiūlymų, šiuo metu būsite sustabdyti. Nustokite pagaliau vadovauti ir būti visažiniais – tai padės suprasti, kad sustiprėjate, kai išklausote kolegų nuomonę, kreipiatės pagalbos į bendražygius ar dirbate išvien su sąjungininkais.   

Vandenis Vandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Mėnulio užtemimas Svarstyklių ženkle paragins atkreipti jus dėmesį į klausimus, susijusius su pasaulėžiūra, kelionėmis ar studijomis. Ar galvoje sukiojasi vizijos, kaip galite praplėsti savo pasaulio ribas? Deja, ne viskas bus paprasta, nuomonių skirtumai neišvengiami. Išlikite diplomatiški, gerbkite įsitikinimus tų, kurie, jūsų galva, labai klysta. Iš kur žinote, kad rytoj patys nepersigalvosite?

Žuvys Žuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pažvelkite atidžiau į savo asmeninius ir profesinius santykius. Jei to nepadarysite, už jus tai atliks išorinės aplinkybės. Priežastis? Mėnulio užtemimas ir pilnatis Svarstyklių ženkle. Nebus nei romantikos, nei darnos, jei lauksite sudėję rankas, kol kiti ims skaityti jūsų mintis, o jas perskaitę, viską darys taip, kaip norite. Jei eisite kompromisų keliu, sėkmė dosniai jus apdovanos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius